![]() |
|
|||
|
Türkiye ile ilgili değil bu sorun... Söylediğimiz şey türkçe siteler arasında ki bir sıralama.... İnşallah düzelir... Bu şekildeki bir değişim normal değil.. Tüm siteler 5/1 hatta bazıları 10/1 oranında düştü... Üste çıkan sitelerin çoğu hiçte hakketmiyor.... |
|
||||
|
Uzun zamandır Google'ı takip ediyorum
eskiden toolbar da alınan degerler ile şu anda çağrılan degerler farklılaştı bunun için Httpsniffer kullanarak gidip gelen degerleri görebiliyorum belki faydası olur takip etmek isteyen arkadaşlara
|
bu demektirki gog , spam siteleri üste çıkardı..gerçekten durum bu.
forumdan bildiğim spam yapmayan sitelerin şu anda hitleri en az 5/1 düşmüş durumda... acaba diyorum , anladın sen
|
|
||||
|
Alıntı:
Teşekkürler... |
|
|||
|
Alıntı:
ilginç bir durum gerçekten .. bir hafta öncesine yeni açtığım bir domain olan www.mistixvideo.com en altında extreme tracking ve realist istatistikleri ve bir çok istatistik gösteren yerli yabancı sitenin linkleri var .. linki buradan vermekte bir sakınca görmüyorum .. 1 hafta içerisinde hitleri çok yüksek iken çok düşük olmaya başladı ... domain sandbox olabilir diye düşündüm ama sandbox ise .. site:mistixvideo.com yazınca hiç index çıkarmaması lazım diye biliyorum belki de yanlıştır .. bir de logları takip ederken , google ve slurp harici farklı spiderların da sitede dolaştığını gördüm .. en ilginci google a ait olan bu ip : 72.14.220.136 user agent bilgilerinde " google wireless indecator " gibi bişey yazıyordu ? bu ip ve ya spider ı daha önce loglarında gören oldu mu ? ya da şöylşe sorayım bu spider hiti artıran ve ya azaltan bir şey olabilir mi ?? whois bilgileri aşağıda .. ---- WHOIS results for 72.14.220.136 Generated by www.DNSstuff.com Location: United States [City: ] OrgName: Google Inc. OrgID: GOGL Address: 1600 Amphitheatre Parkway City: Mountain View StateProv: CA PostalCode: 94043 Country: US NetRange: 72.14.192.0 - 72.14.255.255 CIDR: 72.14.192.0/18 NetName: GOOGLE NetHandle: NET-72-14-192-0-1 Parent: NET-72-0-0-0-0 NetType: Direct Allocation NameServer: NS1.GOOGLE.COM NameServer: NS2.GOOGLE.COM Comment: RegDate: 2004-11-10 Updated: 2006-01-13 RTechHandle: ZG39-ARIN RTechName: Google Inc. RTechPhone: +1-650-318-0200 RTechEmail: ************@google.com OrgTechHandle: ZG39-ARIN OrgTechName: Google Inc. OrgTechPhone: +1-650-318-0200 OrgTechEmail: ************@google.com # ARIN WHOIS database, last updated 2007-01-03 19:10 # Enter ? for additional hints on searching ARIN's WHOIS database.
|
Domainlerim Yeni .. PR 0 ..
3 Aylık 2 Sitem Var .. Hitlerini Artırabilmek İçin Elimden Gelen Herşeyi Yaptım Ama Hit ORtalama 50 Tekil .. Yeni İki Sitem İse Daha Özel Bir Kitleye Hitap Ediyor .. 2 Haftalık Siteler .. HİT 400 Tekil Civarı .. Ve İstatistikleri İncelediğimde Düzenli Bir Artış Görüyorum .. ( 100 Tekil Civarında Her Gün ) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|