![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar bu optimizasyon olayını çok basite alıyorsunuz... Bir yada birkaç kriterle optimizasyon olmuyor malesef, şöyle düşünün 1990 model 1.6 motor bir araç ile 2006 model 1.3 motor aracı kıyaslayın onun motoru daha güçlü ama daha iyi olması lazım diyorsanız yanılırsınız... Bunun birçok kriteri vardır ve hiçbiri tek başına bir işe yaramazki...
Sormak istediğin soruyu şöyle anladım ama domain kısa olursa etkisi nedir? Bana soracak olursanız hiçbir etkisi yok, aramalarda çıkmak istediğin kelimeye bağlı o domain ve içeriğinde aramalarda üst sıralarda çıkmak istediğin kelime daha güçlü ise kısa olanın hiçbir etkisi yoktur. Kolay gelsin |
|
||||
|
Aranan kelime hangisinin aldığı backlinklerde fazla geçiyorsa o avantajlıdır.subdomainde değilde domainde bunun denemesini yaptım.Subdomainde de bir değişiklik olacağını zannetmiyorum
|
Alıntı:
sanırım arkadaş sitende hangi keyword hakkında "içerik" varsa o içerikle ilgili keyword density oranın en iyi optimizasyon ile ayarlanması gerektiğini vurgulamış yani atıyorum konu: google içerik: adsense de olabilir adwords de başka bişi de ama içerik "google adsense" ise bu kelimeye yoğunlaşmış bir "içerik" gerekli(güçten kasıt bu sanırım) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|