![]() |
|
|||
|
arkadaşlar normal mesaj ile çözemediğim bu sorunumu inşallah bu promosyon sayesinde halletmeyi düşünüyorum.
SORUNUM: TIKLA.NET sitemiz google tarafından indekslenmiyor. DERDİMİZE DERMAN BİLACAK ARKADAŞA HEDİYE EDİLECEK DOMAİNLER: www.sitekurdu.net www.liongame.com |
|
||||
|
Alıntı:
ve ayrıca kimin indekslettiğini nasıl anlayıpta domaini ben yaptım diyene vereceksin?
|
ben sizden siteye indeksletmenizi değil bunu nasıl yapabileceğimi istiyorum. öyle yok zaman yok pr al falan değil problem.. daha profesyonel bir sorun yaşıyodrum... beni aydınlatacak arkadaşa da domainleri vereceğim zaten...
|
|
||||
|
ana sayfandan link alan bi sayfa yap o sayfayada yazısı orjinal olan sayfalara link ver html olsum bu sayfa ama bir nevi sitemap ama kendin yapacaksın hatta osayfaya kendin bi makale yaz
|
|
||||
|
msn e ekle beni emirx_50@hotmail.com 3 günde indrexletirim
![]() Domainleride alırım... not: (0 dan açtığım bir siteyi indexletmem en fazla 3 günümü alıyor ) |
|
||||
|
|
|
|||
|
ya indexlemek siteyi full indexlemek acıkcası zor ama en azından 3 gün içerisinde siteyi google da cıkarmak hic de zor değil neler yapılabilir ilk önce webmaster sayfasından google ın siteyi onaylatmak ve sitemap eklemek lazımdaha sonra add url den eklemek lazım vede en önemlilerinden biri pr değişikliği yapmak lazım 3 gün içinde site cıkıyor google da .. şu an yeni actığım sitenin 3. günü ve google dan bugün hit almaya başladım fena da değil ilk günler için
|
|
||||
|
Arkadaşım prsi yüksek bir siteden capraz link yap olur bence, sandbox filan gözükmedi sitede, neyse umarım arkadslar yardımcı olur
iyi calismalar ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|