![]() |
|
||||
|
Mevcut olan sitemin tek bir kelimede özellikle ilk sırada çıkmasını istiyorum ve bu kelime google'da yaklaşık 11.100 sonuç veriyor.. Bunu domain.com/sayfa.asp şeklinde o kelime adında bir sayfa oluşturarak yapabilirmiyim?? yada ne tür bir yöntem kullanmam gerekli ki bu kelimede ilk sırada çıkabileyim..?
|
Dostum valla işin zor
Kelimeyi bilmiyorum fakat herkesin kullandığı birşeyse iş zor.Fakat şöyle yaparsan üst sıralara çıkarsın link alırken o kelimeyle sitene link al.Yüksek pr sitelerden link al seninde pr yükselince sana yararı olur.Fakat o kadar sonuçtan 1.sıra çok zor :SŞuan 1.sırada çıkan siteyi incele onunla ilgili mi yoksa spam sayfamı.Senin yazıların daha özgünse şansın artar. |
|
||||
|
Title, keyword ve sayfa isimlerine önem verdim..
Şuan gugıl amcadaki birçok aramada diğer sitelerden üstte çıkıyorum, çoğunda ön sayfalardayım..(PR değerim 0, site 35 günlük) Sanırım bu şekilde devam edersem ilk sıralarda çıkacağım.. Kısaca böyle işte ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
Güzel bir sonuç yakalamışsın.. Senin uyguladığın yöntemi bende uyguluyacağım zaten ve spam yapmayı düşünmüyorum.. Farklı yöntemler bilen arkadaşlar varmı acaba onu merak ediyorum..?
|
gugılda kızlar diye aratınca http://www.google.com.tr/search?hl=t...27da+Ara&meta=
kızlar için yaklaşık 2.660.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar pembis.com ilk sayfada bazen de daha yukarı çıkabiliyo. başka sitelerden o kelime ile link almak önemli ve o kelimeyle alakalı içerik de önemli.
|
diğer sitelerden verilen linkler bence çok önemli geçenlerde googleda bi arama yaptırdım aradığım kelimeyi hatırlamıyorum ama ilk sırada çıkan sayfası önbellekte açtım ve google bana şu uyarıyı verdi
aradığınız kelime bu sayfada yok bağlantılarda var şeklinde ama siteyi inceleme fırsatım olmadı ek olarak şunu söliyebilirim kendi sayfanızdan link verirken resimler diye değilde xxx resimleri şeklinde link verirseniz bununda avantajı olucaktır son olarak meta tag lara google bakmıyoor deniyor ama kesinlikle yanlış meta taglarınızı sayfa açıklamasını anahtar kelimeleri başlığı vs doğru kullandığınız taktirde bu şekildede google dan hit gelicektir |
|
||||
|
Sitenin pr değeri düşükse ne yaparsan yap bu iş imkansızdır..
| Stil | |
|
|