![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
domain: turkmuhabbet.com
pr güncellemesinden sonra pr 4 oldu. fakat indekslenen sayfası 0 nasıl oluyoru bu iş ?
|
bu çok yeni sitede değil. yaklaşık 2 aydır açık 2 aydırda içinde içerik var. bu zaman içide hiçbir sayfa indekslenmemişti bizde şaşırmıştık neden böyle oldu diye, banlı olduğunu bile düşündüm. nasıl oluyorda hiç indekslemediği siteyi pr4 yapıyor. çok ilginç
|
Alıntı:
İndexlemiyor pr değeri veriyor.http://forum.iyinet.com/link-degisim/31502-en-sonunda-google-banim-kalkti.html burayı oku beki buradakiler gibi hatan olabilir. |
|
||||
|
sandbox olabilir... 2 aylık bir siteyse gerçi ben hiç girmedim daha sandboxa ama böyle bişiy olsa gerek
(kısaca açıklayım siteyi açıyorum bir ayda yaklaşık 6 7 sitede linkini yayınlıyorum.. daha fazlasına hiç çıkmıyor.. tamamen kendine özgü konuları seçtiğim için içerik kopya olmuyor amcada beni kayırıyor...) |
|
||||
|
peki ben bu olayı nasıl düzeltebilirim ne yapsam indekslemeye başlar fikri olan var mı
|
Alıntı:
Sayfaların başka yerlerden cpy-paste mi yaptın.Kendin orjinal şeyler yaz.Link al tabi fazlaya kaçma ve en önemlisi Sabret
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|