![]() |
|
|||
|
Googlede birşey ararken hep dopdolu net 'e rastlıyorum. Bunu nasıl yapıyorlar. Bi fikri olan varmı? Program ile felanmı
www.*******.net adresinde, için yaklaşık 114.000 sonuçtan 1 - 10 aralığı. (0,04 saniye) Konu war tarafından (2006-06-21 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
http://www.google.com.tr/search?q=si...&start=60&sa=N
Çünkü spam sayfa üretiyor site Not: burdan banlanmış sanırım linkteki dop dolu.net yazısı siliniyor
|
Alıntı:
http://www.google.com.tr/search?hl=t...btnG=Ara&meta= evet siteyi direk yazınca da forumda çıkmıyor |
|
||||
|
spam sayfa üretiyor bilindiği gibi, google'a defalarca şikayet ettim ama pek oralı olmuyor. sanırım "manuel" site banlanmasına karşılar. yani her şeyi insan gücünü minimuma indirgeyerek yapmaya çalışıyorlar. bir bakıma da haklılar, bana göre google gibi bir firmanın spam sitelere otomatik olarak çözüm bulması lazım. benim görüşüme göre artık sandbox filtresi de uygulamıyorlar, yeni bir filtre ile karşımıza çıkabilirler, dikkatli olmak lazım. her yeni filtre, spam yapmayan webmaster için biraz daha zorluk demek.
|
Alıntı:
![]()
|
çok pardon konu açıldı diye yazıyorum. yoksa alakası yok konunun ama..
bu siteye mail atmıştım..scripti satmayı düşünürmüsünüz diye.. verdiği cevap : script 12 milyar komple site : 450 bin dolar ![]() oldu...iyi akşamlar ![]() bol fantazili gençleri görmek güzel tabi... |
|
||||
|
Alıntı:
adamın espri anlayışı çok gelişmiş.kısaca satmıyorum demiş helal olsun |
|
|||
|
hayır " kısaca satmıyorum olayı " değil..ben mail atmıştım...MSN'e eklemiş beni..
satmaya niyeti olmayan biri neden ekleyip bilgi verme gereği duysunki. espiri anlayışı değilde, fantazi dünyası epey açık arkadaşın ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|