Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Forever Google > Google Optimizasyon ve Sandbox

Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 20:14
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
gencturk1453 is an unknown quantity at this point
Cool google amca sitemi neden almıyor

merhaba ,
www.cakmaktas.com siteyi acalı nerdeyse 1 ay oldu ama google amca siteyi almıyor.Nerdeyse hergün google ye ekliyorum ama tık yok.Bir çok siteden de link aldım ama olmuyo.yanlış bir şeymi yapıyorum acaba.Msn ve yahoo aldı indexledi bile ama google amca yamuk yapıyor :d

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 20:37
keyfinebak.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/2
keyfinebak.com will become famous soon enoughkeyfinebak.com will become famous soon enough

googleye sitemapını kayıt ettir bence çünkü 14 gün önce açtığım bi sitenin bugün indexi çıkmaya başladı googlede...

sitemap ve optimizasyon konularını biraz kontrol et derim benim baya işime yaradı saolsun orda bilgi paylaşan arkadaşlar...

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 20:43
redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
redbaron is an unknown quantity at this point

pr 5 veya pr 6 sitelerden link almanı tavsiye ederim

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 20:49
Junior Member

ikinizin dediğinide yaptım arkadaşlar bakalım google ne zaman alacak bi sabır bekliyorum

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 20:57
keyfinebak.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
keyfinebak.com will become famous soon enoughkeyfinebak.com will become famous soon enough

google sitemap'ta hata vermediyse yakında güzellik yapar bir sabah karşına indexin dökülür ve trafiğinin değiştiğini farkedersin aynı bana bu sabah yaptığı gibi...

bu arada arkadaşın dediğide doğru test edildi... pr yüksek yerlerden alınan linkler...

pr yüksek yerlere kayıt denemesi yaptım iyinet+webservis+realist 3üne ekledim siteleri ertesi gün googlede www.domain.com/index.html duruyodu... aradan geçen 2 hafta sonrası diğer alt sayfalarda beriliverdi...

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 22:46
Junior Member

inşallah dediğin gibi olur

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 22:48
mmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
varyemez

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/7
mmmm is on a distinguished road

Google eski tanıdığım google deil paranoyak oldu artık.Çok yavaşladı..Yaşam sürecinde olduğu gibi doğdu büyüdü ve ölecek..

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-09, 01:45
Mask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
Mask will become famous soon enough

Google eskisi gibi degil. artık daha akıllı çalışıyor.
örnegin içinde kelime barındıran yada trash tabir edilen sitelerden uzak durmaya çalışıyor. şahsi fikrim iyide ediyor.
Saygılarımla

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-09, 01:54
beceriksiz_acemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Emeklilik Zamanı

Tecrübe Puanı: 6
beceriksiz_acemi has a spectacular aura aboutbeceriksiz_acemi has a spectacular aura about

Alıntı:
gencturk1453´isimli üyeden Alıntı
merhaba ,
www.cakmaktas.com siteyi acalı nerdeyse 1 ay oldu ama google amca siteyi almıyor.Nerdeyse hergün google ye ekliyorum ama tık yok.Bir çok siteden de link aldım ama olmuyo.yanlış bir şeymi yapıyorum acaba.Msn ve yahoo aldı indexledi bile ama google amca yamuk yapıyor :d
Anahtar Kelimeler : Bedava Oyun, Oyun, oyunz, oyunlar, süper oyunlar, KRALOYUN, kıral oyun, oyun star, oyunstar, yeni oyunlar, oyunlar yeni, eniyi oyunlar, en iyi oyunlar, çocuk oyunları, cocuk oyunları, kral oyun, oyun hileleri, oyun siteleri, oyun download, oyunlar, bedava oyunlar, flash oyunlar, online oyunlar, Okey oyunu, tavla oyunu, araba oyunu, zeka oyunu,oyun rehberi, Oyun oynamak, oyun bulmak, oyunlar hakkında bilgi, oyun detay, oyun yardim, oyun yardım, oyun key,oyunlar, oyun, zeka oyunları, oyun kral, spor oyunları, yarış oyunları, savaş oyunları, board oyunları, strateji oyunları, platform oyunları, mobil oyunlar, eğlence, tazmanya canavarı, tazmanya, dövüş, spor, dovus, eglence, eğlence, stres, atmak, vurmak, games, game, kart oyunları, araba yarışı, araba, karate, kaçak, en iyi oyun, bedava oyun, bedava oyun indir, beleş oyun, indir oyun, oyun yükle, en iyi oyunlar, iyi oyun, pc oyun indir, iyi oyun, yükle oyun, barbi oyunları, barbie oyunları, bedava oyun oyna, kral oyunlar, en kraloyunar,

kraloyun, kraloyun com, www kraloyun com, www kraloyun, kraloyun com t, ww kraloyun com, wwww kraloyun com, kraloyun net, wwww kraloyun, www kraloyun comtr, www kraloyun con, www kraloyun kom, kraloyun kraloyun, kraloyun kom, www kraloyun kraloyun, ww kraloyun, kraloyun comtr, kral oyun, kral oyun com, www kral oyun, www kral oyun com, en kral oyun, kral oyun sitesi, kral oyun siteleri, kral oyun indir, kral oyun sitesi mario, bedava kral oyun, kraloyun, kral oyun, bedava, oyunlar, kral, oyun, macera, oyunlari, oyunu, spor,Beceri,Futbol topu,Macera,Mario roket,Macera,Savaşcı pilot,Nişan,Ufo savaşı,Spor,Dünya turnuvası,Beceri,çember,Beceri,uçan motor,Beceri,Pompacı,Çocuk,Oda Süsle 2,Spor,Şampiyonlar Ligi,Zeka,Sakız Hayvanlar,Macera,çılgın kurt kral oyun 2kraloyun, kraloyun com, www kraloyun com, www kraloyun, kraloyun com t, ww kraloyun com, wwww kraloyun com, kraloyun net, wwww kraloyun, www kraloyun comtr, www kraloyun con, www kraloyun kom, kraloyun kraloyun, kraloyun kom, www kraloyun kraloyun, ww kraloyun, kraloyun comtr, kral oyun, kral oyun com, www kral oyun, www kral oyun com, en kral oyun, kral oyun sitesi, kral oyun siteleri, kral oyun indir, kral oyun sitesi mario, bedava kral oyun, kral oyun 2 kraloyun, kral oyun, bedava, oyunlar, kral, oyun, macera, oyunlari, oyunu, spor,Beceri,Futbol topu,Macera,Mario roket,Macera,Savaşcı pilot,Nişan,Ufo savaşı,Spor,Dünya turnuvası,Beceri,çember,Beceri,uçan motor,Beceri,Pompacı,Çocuk,Oda Süsle 2,Spor,Şampiyonlar Ligi,Zeka,Sakız Hayvanlar,Macera,çılgın kurt

sence bir sitede normal koşullarda bu kadar oyun kelimesi geçermi ?
Google para kazanıyor ve para kazandırıyor.buna bağlı olarakda sürekli geliştiriyor kendini ve spam filterler ekliyor.Belli sayıda kelime yoğunluğu varsa bunu spam bildirir.Sen PR 10 ' dan bile link alsan, spam filtere girdikden sonra indexlemiyecektir.

Not: Bu indexlememesinin bir sebebi olabilir.Ama olmayabilirde bunuda ihmal etme lütfen.Başarılar.

Seçenekler
Stil