![]() |
|
||||
|
bence böyle meta olmaz
|
Alıntı:
|
onlar şu regeditlere web sayfasına www.adres.com yazınca ; http://chatchut.com/?www.adres.com olarak gitmesini sağlayan hileyi, terbiyesizliği yapan insanlar
Yani bu yöntemlerle hit kazanmamışlardır.Google botu; amerikadan gelirse amerikan siteyi indexler gibi bir şart yokki.Yada metada binlerce dil yazsa, içeriği omu sanacak ? Her dil için belli kriterler belli kelimeler vardır.. Bot bunları otomatik olarak algılayacakdır zaten. http://www.aramanet.com/teknik.ara şu adresde otomatik dil bulma var.Bir kişi bu şekilde örümceğine dili tanıtabiliyorsa, google mühendisleri rahatlıkla tanıtır kanaatindeyim. |
|
||||
|
işin açıkçası hile yapmak anlamında degilde ben language karşılaması anlamında yazmak istemiştim.
şu anda maskın sitesi yenilenme aşamasında ve çeşitli dil seçenekleri olsun diye tasarlıyoruz bu kodlama ona yarardı açıkçası. hile yapılmasınıda yapmasını da sevmem. hakkıyla kazanılmalı diye düşünürüm. (şahsi fikirlerimdir. kimseyi bağlamaz) Saygılarımla |
|
||||
|
evet beceriksiz acemi haklısın. bu hitle spy olayınada gelince kendı sitesi yani hiyleye zamanında bende basvurmustum anladımki robot kullanıcı olacagına severek isteyerek giren kullanıcı olsun istedim hiyle hit demek gelip gecici yani ama kullanıcı gercek manada, dost = tekrar ziyaret demek bana gore bilmem anlatabildimmi?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|