![]() |
|
||||
|
Sitemap hazırladım, firefox ile sitemap.xml'e girmeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı aldım : (ie ile girince başka bir hata veriyor, en altta)
Alıntı:
![]() IE ile açtığımda da şu hatayı veriyor : Alıntı:
n'aber, n'apıosun ? Konu SLiM_BoY tarafından (2006-07-28 Saat 04:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Fakat 100 sayfa çıkartıyor, sitem yaklaşık 5000 sayfadan oluşuyor.Ben tek bir sitemap'te hepsini eklemek istiyorum da, o yüzden sağa sola bakınıyorum : )Başka bir şey daha soracağım; sitemap.xml'de bulunan Priority,Changefreq ve Lastmodified bölümleri bir işe yarıyor mu ? Mesela ben başka bir program buldum, programın oluşturduğu sitemap'te sadece <url> <loc> http://www.site.com/sayfa.html </loc> </url> bölümleri bulunuyor.Yukarıda yazdığım şeyler ne işe yarıyor acaba ? Olmasa da olur mu : )
|
bende 300 binden fazla link yaptı burda yazan işlemleri yaptım çalıştırdım şuan çalışıyor gözüküyor fakat ne hikmetse google da 10 bin sayfadan yukarı çıkmıyor. Dikkat ediyorum sayfayı sürekli indexliyor çünkü ana sayfanının meta taglarıyla vs oynuyorum ordan belli oluyor ama ıhhh 10 binden yukarı çıkmıyor..
|
|
||||
|
Alıntı:
arkadaşım o 100 sayfa çıkartırsa çıkartsın. google sonradan algılıyo sanırım. baksana 40 binlere çıktı bende.aynı yerden yaptım
|
Alıntı:
şimdi ben bu 2. linkten girdim sitemin adresini yazdım bana bir kod çıkardı bunu google a ekledim bitti mi? hepsi bu kadar mı? siteye yeni şeyler eklediğimde bu kodu yenilemelimiyim? veya siteye başka bir şey koyacakmıyım? teşekkürler |
|
||||
|
Ben http://www.sitemapdoc.com ile xml şeklinde bir tane sitemap oluşturdum ve anadizinime attım , onun haricinde bir de google hesabında .html verdiği dosyayı anadizine attım , acaba ikisini yapmamda bir sakınca olur mu ?
|
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|