![]() |
|
|||
|
Slmlar;
Sitem yaklasık 8 aylık.Onceleri www.hostingyardim.com adresinde yanlızca forum vardı.Bu sekilde cok guzel indexliyordu.Sonra ben siteye içerik yaptım ve forumu http://www.hostingyardim.com/forum taşıdım.İşte o andan itibaren forumum indexlenmiyorrrr. Naaptıysam olmadı ben napıcam simdi?Google subdomainlere ve klasor karsı alerjisimi var? Sitemi indexiyor ama forumu indexlemiyor sadece Bu arada forum onceleri /forum klasorundeydi 2 gun once subdomaine aldım
Hosting ve Webmaster Forumları Konu hostingyardim.com tarafından (2006-01-24 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Sandbox olarak nasıl aratıcam
|
Alıntı:
|
Diğer sayfalarıda gezdim buyuk ihtimalle sandboxa girdi ama .Yazdıgım yazı sayfaları indexliyor.Sadece forumu indexlemiyor
|
GoogleTab gibi seyler kurun php sayfalari html olarak gosteren..
PHPBB olanlara yardimci olurum. http://www.google.com.tr/search?q=so...&sa=N&filter=0 Konu GreeNEyeS tarafından (2006-01-25 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
nedeni ayni verilerin mevcut olmasi (double content).
cozumu; google url console yardimiyla mevcut indexlemis sayfalari kaldirtip, google sitemap kullanarak tekrar /forum/ olarak indexletmek. yada oluruna birakip google kendisinin halletmesin beklemek. birde forumlar icin mutlaka seo sart, htaccess ile aran iyiyse rewrite rule ile url'leri .html'e cevirt indexlenmenin nekadar daha kolaylastigini goreceksin. ozellikle google icin. phpbb ve vbulletin icin boyle hazir scriptler mevcut, vbulletin icin ilgilenirsen fenerli gecen gun bir adres vermisti faydalanabilirsin.
Orjinal kaspersky anti-virus & internet security lisansları (yetkili dağıtıcıdan onaylı) Konu nokie tarafından (2006-01-25 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Forumum smf ve smf bu konuda cok yetersiz.
| Stil | |
|
|