![]() |
|
||||
|
http://www.google.com.tr/search?q=si...start=180&sa=N
2-3 sitenin sayfa sayılarına bakarken gördüm.. 15. sayfadan sonra bazı siteler bu hale gelmiş, üstteki linkte örneği.. konu hakkında bilgisi olan varmı? |
|
||||
|
Alıntı:
tamamda yabancı sitelerde böyle bir durum yok yada bana denk gelmedi.. türklermi çalıyormuş db lerini
|
|
||||
|
Alıntı:
"A computer virus or spyware application is sending us automated requests" <<< bu ifadeyle yabancı sitelerde bu durum konuşulmuş daha önceleri yada şu anda bu durumu yaşayanlar var.
|
Bu önlem diyim yada koruma bir virus vardı vbulletindeki açıkları taratıp (ki google dan arama yaparak vbulletin forumların linklerini buluyordu) hek işlemi çin google u istismar etmek isteyenlere karşı alınmıştı diye biliyorum.
|
|
|||
|
Sadece Türk siteleri için değil bu.. benimde başıma geldi bu google.com da yabancı kelime ararken,ben de on küsür sayfa sayfalamıştım..
işin ilginç tarafı google de arama yapmadan önce pc ye trojan girmesi.. Norton olduğu halde nasıl girdi şaşırmıştım,birden ikaz verdi Norton Trojan buldum diye ama kendisi sildi yinede. Ben yinede nolur nolmaz misali iyice çek yaptım pc , birşey yok. İnternete girdim tekrar ,google de arama yaparken de bu olay geldi başıma.. Sonuç , google amca yüzünden pc ye format çektik durduk yere. sonradan bende araştırdm net de.. bu google den gelen bir hataymış ve ya önlem diyelim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|