![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar benim eylülde açtıgım Nba sitem var ( www.nbatr.com) ... Site Eylül'den beri ne yaparsam yapayım indexlenmedi.. meta tag link alma vs. vs. her yontemi denedim onlarca makale okudum.. Ama sonucu bakın!
Benim indexli sayfa sayım : 2 5 Aralıkta ve içerik bakımından benden katlarca kötü olan bir Nba sitesinin indexli sayfa sayısı : 20 ve gün geçtikçe artıyor bende şaşkınlıkla izliyorum ve sinir oluyorum... Bi de şey diye düşünüyorum benim forumumda yaklaşık 1000'e yakın sayfa var.. Bundan kaynaklanıyo olabilir mi? Belki hepsi bir anda indexler diye düşünüyorum.. Sizce olabilir mi? Bir de google da site:nbatr.com diye aradıgım zaman www.nbatr.com/portal/modules.php?name=News&new... Benzer sayfalar diye çıkabiliyor.. Bunun anlamı ne? hiç açıklama falan yok... |
|
|||
|
Alıntı:
pr 5 lik sitelerde de linkim war pr 4 lük 3 lük hepsinde var.. ama indexleme yok.. su anda gpr :4 bidahaki pr güncellemesinde pr :3 falan olursa etkisi olur mu sizce? |
|
|||
|
Aynı Sorunu ßende ya$ıyorum yeni yaptığım Sitenin Aramasını Yaptığımda Sadece index ve Sohßet sayfasını Görüyorum ama ßa$ka ßi arkada$ım yaptığı siteyi nedense ßütün Dosyaları ile index lemi$ anlamadım ya ßizde ßir Sorun Var yada GOogle de ßir Sorun Var ne i$se artıqın
|
|
|||
|
su anda 45 sayfa indexli... hergun 2-3 tane daha ekliyo google yakında hepsini indexler inş.. umarım sizin siteyi de indexler.. hadi başarılar
Konu iyinet tarafından (2005-12-18 Saat 04:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
kesin google amca okudu bu itirazını dayanamadı soktu gbotlarını
|
Alıntı:
![]() google botları vardı da indexlemeyi bilmiyolardı birisi ogretti galiba
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |