![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
2 yıldır SEO konusunda çok okuyan ve denemeler yapan bir bilgisayar mühendisiyim. 130 kadar sitem var. Üzerlerinde çok çeşitli testler yapıyorum. Size söyleyeceğim şu. Optimizasyon saçmalıklarından uzak durun.
Sitelerinizdeki keywordleri descriptionları kaldırın. Oraya buraya keyword saçmaktan vazgeçin. Sağdan soldan link toplamak için de kasmayın. Siteniz aynen sıradan bir ev kadınının elinden çıkmış gibi görünsün. Sadece ziyaretçinizi düşünün. Ne yapıyorsanız onlar için yapın. Sonucu görün. Ben ayen böyle yaptım ve sonuçtan çok memnunum. Özellikle Google bir miktar Yahoo üzerinde SEO çalışması yapılan siteleri eksi puanlandılıyorlar. Bu yabancı forumlarda arada bir konuşulan bir konuydu ama ben 130 sitede keywordleri description tagleri kaldırdım bunun doğru olduğunu gördüm. Ben size bunu tavsiye ediyorum. En son karar sizin. |
|
|||
|
ilginc bir aciklama. bildiginiz herseyi unutun diyorsunuz yani !
|
bende keyword ve descriptionları kaldırdım sonuç harika oluyor 2 hafta sonra.
googledan gelen sayısı artıyor vs. ama daha sonra o tagleri yerine koyma gereği duydum. Ama şöle diyebilirim eğer içeriğiniz çok fazla ise her sayfanın keyword ve descriptionlarını özene bezene yapamayacaksasanız kesinlikle kaldırın gitsin aksi taktirde hiç işinize yaramaz. |
|
||||
|
Alıntı:
Konu Aforizmalar tarafından (2005-11-27 Saat 09:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Söyle bir tavsiye vereyim. google da ikinci ve 3 sayfalarlarda cıkan spam reklamlarını incelersen bu tezini kendin çürütmüş olursun
|
Alıntı:
yani hit googledan indexli sayfa sayısının fazlalığından dolayı geliyor. çok hit alıyor diye google indexliyor diye bir durum değil. |
|
|||
|
Alıntı:
valla haklısınız pr için öle uğraştım 2 3 ay link değişimi çapraz link değişimi yok 3 4 pr güncellemesi geçti pr hala 3 kafayı sıyıracaktım valla bir abimde pr ile uğraşmadı google amca bir sitesine 4 bir sitesine 5 verdi şaştım kaldım valla o günden veri pr yada link değişimi için uğraşmadım! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|