![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
üstatlar google hızlı sorunsuz eklemesi için tüm sayfalarımı nasıl bir yöntem yapabiliriz neye göre phpnuke siteleri hemen indexliyor bi arkadasımınki indexlendi google nin standartlarımı var bu googleyi anlamak zor valla üstatlarım sizin sitelerinizde zor indexleniyor yoksa bunun bir püf noktasımı var yardımlarınızı bekliyorum!
|
|
||||
|
Wallahi haklısın Google nin ne yapacağı belli mi olur.
Zamanında 2000 küsür sayfam indexli idi.Baktım google den ziyaretçi iyi.Google tab felan koydum ayar felan yapayım derken google 2 ay gelmedi.Bu aralar geliyor oda anasayfaya uğrayıp gidiyor..Hala eski indexli sayfalar duruyor. Bende şu an sitemap fln yaptım ama bakalım ne olacak. Ama helal olsun Yahoo ve msnbota takır takır indexliyolar.Da onları kullanan kim var??? |
|
||||
|
Yeni sitelerin en kolay indexlettirmenin yolu yuksek hiti olan bir siteden 1 saatlik pop up actirmak, bunu sahsen denedim eger google uzun zamandir sitenize ugramiyorsa ayni yontemi uyguluyabilirsiniz google nin en buyuk prensibi cok girilen sayfalari aninda indexlemesidir. saygilar
|
bazı webmaster arkadaslarım pr e göre bakıyor dior sende hit diorsun kafam iyice karıştı valla siteyi yeni açtım 1 ay olmadı 300 - 400 hiti var
meta tag title ayar çektim çok uzunmuş ertesi gün google den gelmeye başladı meta title lerimi elden geçireyim zaten 4 -5 sayfam var ![]() konuyla ilgilenen arkadaslara tşkler ederim! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|