![]() |
|
||||
|
Google da sayfanın backlinklerinin sayısının gerçek backlink sayısından oldukça az olduğu bir gerçek bir çok sitede.
bu mesajı atmamın nedeni sadece emek boşa gidiyor mu ? yoksa tam tersi mi? onu öğrenme Bununla ilgili bir bilginiz var mıdır? Yani neden bir çok link almışken bunların hiç biri backlink olarak kaydedilmez. "nedeni sandbox etkisidir" gibi bir cevap veren olabilir: buna karşı şunu sormak isterim: peki nereye kadar? yani bu backlinklerin dikkate alınmaması durumu nereye kadar? özellikle süreyi öğrenmek değil amacım; istediğim şey bu backlinkleri eninde sonunda google backlink olarak değerlendirecek mi? yoksa kendi kafasına-formülüne göre davranıp hiç bir zaman indexlemeyebilir mi?fikir yerine var ise bilgi alayım lütfen. yoksa tabii fikir de olur. ![]() saygılar... |
|
|||
|
sebep şu olabilir
link aldığın site ya google da indexlenmemiştir veya indexlenip site güncellemesi google tarafından sık yapılmıyordur tam anlatamadm ama anlamışınızdır ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
bunu anladım da şunu anlamadım. bunun dışında diyelim indexli de. yani çook sayfada link var. ama şu anda az sayıda backlink gösteriyor. diyelim sandbox tayız. aşırı link almışız bir anda. peki bundan çıkmak garanti midir? ne zaman. yani eninde sonunda o linkleri saymayacak mı?? saygılar |
|
|||
|
sandboxtaysan zaten link değişmenin bi anlamı yok
sonuçta link değişerek sandboxtan çıkamazsın sandboxtan çıkman için google amcanın keyfini beklemen gerekiyor (8-12 ay sürüyor sitenin içeriğinin popülerliğine göre) tavsiyem o domaini gözden çıkartıp hitini başka domaine aktarman yönünde olacaktır |
|
||||
|
aslında tam anlatamadım kabul ediyorum.
google dan 4000-5000 hit alıyor nası gözden çıkarayım ![]() yani benim tek istediğim siteye link veren bir çok site olmasına karşın neden backlink in çok az sayıda sitenin sayfalarını içerdiği.. saygılar.. |
|
||||
|
Alıntı:
![]() ayrıca gelen hit belirli keywordlerden geliyor. Ben çok daha fazla sayfam indexlenmiş olduğunda ve bu sayfalara verilen linkler dikkate alındığında daha fazla çeşitli hit alacağımı biliyorum. Onun peşindeyim. açgözlülük demeyin ihtiyaç var.... saygılar.. |
|
||||
|
Siteye emek veriyorsan ve dürüstsen (ki ben bunu biliyorum) en doğal hakkın Refer, daha fazlasını istemek. Ama şunu merak ediyorum ben de:
O sayfalara link verildiğinde, anasayfanın pr'si ne durumda olacak? Anasayfanın pr'si düşük olur ise bu diğer sayfaalrın da indekslenmesini engellemeyecek mi? Önemli olan anasayfanın pr'si mi değil mi?
|
Bende Şöyle düşünüyorum. googlede Bizim gibi giriyor sitelere. Bizim gördüklerimizi görüyor.
O halde Link aldğınız sitelerde linkinizin durum çubuğunda görünüp görünmediğine bakın derim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|