![]() |
|
|||
|
arkadaşlar o scriptler programlanmış bir mantığı anlayamaz.
a.html xa.html ca.html va.html ... ... gibi sabit dosyalar için kullanışlı bir yöntem eğer bütün dosyalarınız sabitse işe yarar genelde. harici bişey için kendiniz yazmanız gerekecek |
|
||||
|
Neyse kendim sordum kendim cevapliyim pişir ye usulü
www.gsitemap.com adresinden indirilen program ile url dosyalarınızı xml yapabiliyorsunuz. Program çalışmayabilir onun için de bir windows yaması gerekiyor. |
|
|||
|
ben programı calistirdim ama program kısır donguye girdi.php forumum war da
online.php de takıldı ve session idler problem cıkardi.her ne kadar filtrelesem de olmadi bi turlu... |
|
|||
|
Gsitemap programıyla bende sitemap oluşturdum. Fakat biraz fazlasıyla indexledi. Diğer kayıtlı olan sitelerin linklerinide indexledi mubarek
![]() Bu program beni fazla sarmadı. Sitemin directory bölümünün sadece kategorilerini indexledi, diğer alt linklere inmedi. Herkes bir script yazmış, sonuç olarak en iyi hangisi? Konu Sanitarium tarafından (2005-07-04 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|