![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
bu scripti her zaman kullanmalımıyız yoksa bir kere sitemap.xml yi oluşturduktan sonra kendisi otamatik olarak ayarlıyrmu yani ben kurarken saat başı yazan bir yer vardı onu tıkladım kendisimi güncelliyor sitemap.xml yi..yani daha sonralardan tekrardan sitemap setup yapacakmıyız
|
|
||||
|
Alıntı:
2. bir konu "vbsitemap-01.php" dosyasını kullandığını fark ettim. Benim verdiğim yabancı forum adresi o konuya ait ilk sayfa idi ve orda scriptin 0.1 versionu vardı. Sen de onu kullanıyorsun galiba. Aynı konuda son sayfaya bakarsan 0.35 versionunun yayınlandığını göreceksin.
|
Alıntı:
Sonuç olarak Google bunun formatınıı, standardları, örneklerini, vs. göstermiş. Bize kalan en uygun şekilde bu dosyayı oluşturmak. Ha öyle ha böyle.....
|
Google Sitemap dosyamı 3 gün önce gönderdim. 85.000 civarı link içeriyordu. 3 adet sitemap dosyası ve bir de bu 3 dosyayı gösteren sitemap index dosyası. Bugün şu âna kadar 1165 tane sayfa indexledi google. Daha önceden de bu kadar (hatta biraz daha fazla) indexlediği günler olmuştu tabii. Ama belki SiteMaps olayının bir yararı olabilir. Hâla indexlemeye devam ediyor. Durunca haber veririm
|
Alıntı:
usta son surumunu cektim siteme attim sitemap.xml olusturdum 777 chmod werdim ama yine calistirdigimda 0000 Warning: main(forum/includes/config.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/xturkx/public_html/deneme/vbsitemap-035.php on line 28 Warning: main(forum/includes/config.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/xturkx/public_html/deneme/vbsitemap-035.php on line 28 Fatal error: main(): Failed opening required 'forum/includes/config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/xturkx/public_html/deneme/vbsitemap-035.php on line 28 hatasi aliyorum. yardim edebilecek bi arkadas warsa msn ine ekleyebilirmi beni? msnim profilimde yazio... |
|
||||
|
http://www.donanimmerkezi.com/rss.php bunda bi yanlış yada eksik var mıdır ?
Birde http://www.donanimmerkezi.com/news_rss.php bu tr karakterlere takılıyor ne yapmam gerek ? <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-9" ?> eklediğimde hata veriyor.
|
Alıntı:
site yeniydi ve dışarıdan linki yoktu!
| Stil | |
|
|