![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
hayir etkisi cok ufaktir, gecen gunku yaziyi tekrar oku, rekabetin cok oldugu sitelerde onemlidir demistik
|
html kodlama hatası şu şekilde,
gereksiz tablo açıp açıp kapatmak yada açıp kapatmamak. bunlar browserlar tarafından düzeltilip ekrana basılır bu hata düzeltme olayıda zaman almaktadır.Google kimsenin sitesinin iki saat açılmasını beklemek zorunda degildir...Çeker gider...Nasıl olsa aynı içerikli daha bir ton site var. aynı şartlarda, aynı içerikli iki site varsa, kimin sitesi daha hızlı açılıyorsa o üste çıkıyor.Sitenin açılma hızına kadar her türlü parametre kayda alınıyor. www.netmechanic.com buradan bakarsın |
|
||||
|
Alıntı:
dostum o kadar yazdik okumadin mi sormussunda enterans bir soru yani http://www.netmechanic.com/toolbox/html-code.htm bu adrese girip bütün hatalari düzelt özetle |
|
|||
|
niye herkes bu şekilde yalan dolan peşinde diye merak ediyorum, adam gibi site yapın önce google size zaten gerekli pr verir. Sizin bu çöplük girişimleriniz yüzünden google komple türk siteleri banlarsa hiç şaşaırmam. önce iyinet, sonra realist buldu belasını zaten. Senin amacın 500 tane masa geçmesi değil masa hakkında gerekli bilgiyi vermek olsun, emin ol google da ve diğerlerinde çok iyi rating alırsın. Boşuna demiyor herkes "türk ün aklı hepsi dolandırıcılıkta" diye
|
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|