![]() |
|
|
|||
|
1)Arkadaşlar www.google.com/webmasters adresinden kontrol ettim;
Googlebot, ana sayfanıza en son 18.Nis.2008 tarihinde başarıyla erişti. Ne Sorun Olabilir? 2)Bu Google'ın Açtığım Konuları Açıldığı Gibi İndexlenmesi Gibi Bir Seçenek Yok Mu Bazı Sitelere Bakıyorum Konu Açılıyor 1 Gün Sonra Googleda İndexlenmiş Bu Sorularıma Cevap Verirseniz Minnettar Kalırım |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
Bilinmeyen bir sorun nedeniyle şu anda ana sayfanıza erişemiyoruz. www.google.com/webmasters ta Böyle Yazıyor Arkadaşlar Sorun Ne Olabilir?
|
|
||||
|
Alıntı:
- backlink sayınızın yüksek olması botu sitenize çeker. - tasarımınızın ve kodlamanızın düzgün olması botu sitenize çeker. - ping sürenizin düşük olması, hostinginizin hızlı olması botu sitenize çeker. - bağlı bulunduğunuz IP üzerinde fazla site barındırılmaması yada içerikce kötü sitelerle aynı IP üzerinde bulunmamanız botu sitenize çeker. - sitemap ' inizin doğru çalışır halde olması ve güncellenir olması botu sitenize çeker. bunları çoğaltabiliriz. |
|
||||
|
İşlerim yüzünden sitenin yeni verisyonuna bakamamıştım. Yaklaşık 4 ay falan site kapalı kaldı. Haliyle indexlenen herşey silindi google dan. Bende yarım yamalakta olsa yeni versiyonu attım ftp ye. 2-3 ses çıkmadı 3.cü gün girdiğimde 2000 civarı sayfam indexlenmişti. Ve hatta pr ımda 4tü oda yalan oldu şu an 0
![]() Sitem grafik adına ve %80 özgün içeriği var. Sadece haberleri başka yerden alıyorum. Kısacası içerik özgün olmalı. Güncelleme konusunada çok katılmıyorum çünkü hergün bot geliyor siteme (bu arada versiyon yeni ama db 1 yıldır hiç güncellenmedi, tüm içerik 1 yıldır aynı ) Sana çözüm olurmu bu yazdığım bimiyorum ama en azından bilgin olsun işine yarar belki. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|