![]() |
|
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google'da üst sıralara çıkmak için önemli ipuçlarını bulabileceğiniz ve Sandbox hakkında merak edilen soruları bulabileceğiniz webmaster bölümü. |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaslar yeni bi site actim 1 hafta falan oldu. dun 18,00 saatlerinde googleda indexlenmeye basladi buna bagli olarakta ziyaretciler gelmeye basladi. ama bugun tekrar silinmis. acaba bunun nedeni ne olabilir dogal birseymidir ? yoksa google 1 gunden sonra sitemi indexden kaldirdi mi?
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
Merak etmeyin. Bu sorunlar sürekli oluyor.
Benim de 2 hafta önce indexlenen sayfalar hala sonuçlarda gözükmüyor. Eski içerik devam ediyor. Sonuçta indexlediyse elbet sonuçları yansıyacaktır. İndexleyip kısa sürede sileceğini dşünmüyorum. Data center farklılıklarından kaynaklanmakta ve verileri anında güncelleyemiyor diye düşünüyorum. Pr değerlerini her data center güncellemelerden önce ve sonrasında farklı gösteriyor. Bunun gibi düşünebiliriz.
|
Merhaba,
Diger konulardada ifade ettigim gibi google bu aralar iyi çalışıyor sürekli güncellemeye yaptıgı için bu tür dalgalanmalar oluyor. bu tür dalgalanmalar gösteriyorki siteniz ilk güncellemelerde listelenecektir.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|