ben bu olayı acaip olağan üstü bi hizmet olarak gördüm.. duyunca çok şaşırdım ve gezdim inanın merakı olan 3-4 saatini amerikanın meşur sokakları gezmekle harcayabiliyo benim gibi

özellikle las vegas ın meşur caddesi bu büyük lüks otellerin olduğu yeri bi gezin derim.. 3 saat sonra çok acaip oluyorsunuz gezerken 360 derece etrafınıza bakabiliyorsunuz mesela ben şunu gördüm ve öğrendim bu en kaliteli cadde üzerinde geceliği 29 dolar olan bi motel gördüm

cafeler ortam çok bambaşka gidemeyipde burdan izlemek çok güzel oluyor..
bir diğer olayda lüks havuzlu residancelar siteler.. yanlarından yürüyebiliyorsun binanın önüne kadar girebiliyorsun.. mekanların kalitesini o ülkemizdeki kulübe mc donalds falan buralarda acaip bir para harcanarak nası görkemli biyer yaptıklarını görebiliyorsunuz..sonra arabaların hiç kirli olmamasıda dikaktimi çekti

asıl önemli meraklı olanlara söyleyeceğim.. bu las vegas gerçekten düşünülerek yaratılmış bir zenginler ve kumarhane şehri.. caddede 2000 model aşağısı eski araba hiç görmedim.. onu geçin yollar çok geniş ve hiç trafik yok. yolların temizliği yol kenarlarındaki yeşilliklerin bakımı düzeni vs.. hep önemle yaklaşılmış.. buda zengin semti diyorsunuz istanbuldaki nişantaşı bağdat caddeside diyorsunuz.. ama aradaki farkı meraklı olup bakanlar anlar sadece..
bence google ın bu olayı yaptığı en güzel hizmetlerden biri.dahada geliştirirse dahada güzel olucak. özellikle google Türkiye de istanbul vs.. illerimiz için çalışmalara başlasa gerçekten çok ilgi odağı olur..