![]() |
|
|||||||
| Google Haberler Google News haberler yenilikler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
|
|
||||
|
Genelde değil hepsi RSS.
Google Checkout Türkiye (zoque.net) google checkout'a türkiye eklendi! (bildirgec.org) google checkout'a türkiye eklendi! (bildirgec.org)
|
Pardon kişişel polimik yaşamama karara aldım. size şöyle bir açıklama yapayım bu açılan konuda bir bilgi göremedim sadece koşmaktan bahsediliyor. RSS lerde açılan konular daha bilgilendirici + RSS harici bir konu daha var. Dilerseniz bırakın kişiler kendilerini savunsun. Zira bizler forumda Arama " Search " var yazamayacaksak arkadaşlarınızı koruyacaksınız diye vah bizim halimize.
|
|
|||
|
google checkout 2006 sonuna kadar ücretsiz. burada yazılana göre google 8 kasım - 31 aralık arası yapılan satışlardan işlem ücreti almayacak. kampanya henüz checkout üyesi olmayanları da kapsıyor. buradan üye olabilirsiniz.
Google'ın "Google'la bulun , Google Checkout'la satın alın" sloganlı hizmetine nihayet Türkiye'de eklendi.Siteye girip kredi kartı bilgilerinizi girmeniz yeterli. Ayrıca 30$ ve üzeri yapacağınız alışverişleriniz için 10$ lık indirim kuponuna da sahip olacaksınız. Henüz yerli alışveriş sitelerinde pek kullanılmasada güzel bir gelişme. Bu Şekilde bilgilenirsek bilgilendirirsek diye yazmıştım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|