![]() |
|
|||||||
| Google Haberler Google News haberler yenilikler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
İnteraktif reklamcılıkta Google liderliği uzun zaman elinde tutacaktır. Ekibin profesyonelliği, araştırma güçleri, dehalar.. Hepsi Google'da.
live.com google ile rekabet edebilmek için kurulmuş bir sistem. Tasarımın sadeliğinden bunu çıkartabilirsiniz. Desktop programlarda Microsoft her zaman bir adım öndedir. Fakat interaktif reklamcılıkta piyasayı bir an önce toplayamazsa, Google Microsoft'un alanına da el atacak ![]() Arama motoru işinde fazla büyük olmak başa beladır. Bir kaç sitenin daha büyümesi Google'ın işine gelecektir diye düşünüyorum. Ki, düşündükleri stratejik birşeyler var, bu kadar zamandır sessizler, küçük işlerle aktifliklerini koruyorlar.
|
Google bir işletim sistemi çıkarmya hazılanıyor zaten. Yavaştan desktoplara yüklettirdiği programlarda yazılım şirketlerini korkutuyor.
Ama şunu herkes bilmeliki her sektörde tekel kırmak imkansız gibi birşeydir... Türkiye de aleni tekeller İletişim > Turkcell Arama > Google Yazılım > Microsoft Basın > Doğan H. Ama şunuda unutmamak lazım... Web sektörler arasında en kaygan olanı.. Helede paranız varsa... Microsoftun MSNi windowsa koyması ICQ'yu bir yılda sildi piyasadan... ICQ numaralarının satıldğı zamanları bilrim ben.. Her version çıkmasına nasılda sevnirdik Ondan öncede Internet Explorer windowsa eklendi ve Netscape silindi piayasadan... Arama motoru olarak live.com vistaya entegre edilirse Google tahtı sallanır.. Yoksa AB nin falan 2 milyar değil 20 milyar avrosu yetmez bu işi onlar eğlensinler kendi aralarında...
|
Viyana Teknik Üniversitesinde katildigim bir seminerde Prof yeni gelistirilecek search algoritmalari üzerine konustu. Bir ara laf google ve live.com a geldi. Prof Vista ile google in ilk basta cok sallanacagini sonra live in rahatlikla google i gececeginden bahsetti. Cünkü cok farkli bir algoritma kullanacaklarmis.
|
|
||||
|
Evet işte yeni search algoritmaları ile ilgii haber:
İsrailli bir gençten satın almışlar: http://www.haaretzdaily.com/hasen/spages/703986.html http://blogs.zdnet.com/Google/index.php?p=157
|
demekkı ben gelecegı proftan ıyı goruyorum size soyluyorum mıc. paravar huzur var o adamlar ılerde google ı satın alırsa hıc sasmayın zaten aralarında calısanlar arasında transferler donuyor bılgıler sızıyor tabı kı bılgıler paranın cok oldugu yere sızıyor bana gore sız atılımınızı yapın ve msn search ıle aranızı ıyı tutun avrupayı yer bıtırır tek bır sırket bende soylemesı
| Stil | |
|
|