![]() |
|
|||||||
| Google Haberler Google News haberler yenilikler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Google in yeni hizmeti hakkında çarpıcı bilgiler ve güzel bi makele için lütfen tıklayın
[/url] Ing. Lisanslı Tercüman Konu drstranger tarafından (2005-08-18 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Dunyaya sizi izliyorum mesaji vermeye calismiyor resmen diyor ki ;
" Bakin ben dunyayi teroristlerin hizmetine sundum haberiniz olsun yakinda dunya karisacak ve buda beni destekleyen yahudilerin destegi ile olacak. " ve ekliyor " Bakin benim tanrim yahudiler sizin tanriniz kim bilmem ama bizim ki apacik orta da onlar olmassa biz hic birseyiz ve yahudiler var oldugu surece biz dunyayi surekli pislige surukleyecegiz ... " sozunu bitirirken " bu yahudiler olmasa halimiz ne olurdu ... " amac pislik olunca tahmin edilmeyen seyler mide bulandirmiyor isin icinde oluyor ... Google buna alet olmuyor bu isin icinde zaten ... Nasil ki microsoft isin icindeyse ... Nasil ki microsoft suyun altinda nuclear bomba denemesi yapipda binlerce insanin hayatina maal oluyorsa ... Kolay gelsin.
|
arkadaşlar bundan önce keyhole vardı.
hemen bu kadar olayı abartmayın. google yi yapan da amerikan , uydulara hükmeden de amerikan. hüsnü kuruntularınız güzel ama yersiz. gelin siz bu vasvasaları boşverin. adsenseye devam edin.
| Stil | |
|
|