![]() |
|
|||||||
| Google Haberler ve Pagerank Güncellemeleri Google News haberler yenilikler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Dün ve bugün daha çok yeni siteleri kapsayan bir pagerank güncellemesi oldu. Özellikle 10-15 gün önceki güncellemede prsi yükselen yeni sitelerin prleri düşmüş. sizlerinkiler ne alemde ?
|
|
|||
|
bende fark ettimde 4-5 gün oluyor bu yüzden bir şey yazmadım sanırım siteler çok fazla olduğu için ilk önce pr si olan sitelerin değerlerini değiştirdi şimdide 0 olanları değiştiriyor
gerçi 1 den 0 yaptıklarını şimdi pr2 yapmış ama neden 0 yapıp 10 gün sonra 2 yapıyor onu bende anlamadım. Zaten bu google ı fazla anlayanda yok.
|
|
||||
|
işler kesat
|
bu pr güncellemeleri ne oldu anlayamadım bir iniyor bir çıkıyor birşeyler oluyor yani. ama güzel yani benim sitenin bazı alt sayfaları da yine pr1 almışlar bu baya hoşuma gitti
genel yapıda ise değerler aynı duruyor alexa değerim günden güne artıyor bu kezde.galiba sistemleri kökten değiştiriyorlar gibi. hayırlısı olsun bakalım neler olacak bundan sonra.
|
Ya zaten üç tane sayfamın pr değeri 2 ve 3 tü..Herhangi bir değişim olmamış..
Aslında bu 15günlük süre içerisinde bayağı bir blogdan backlink almıştım.. Backlinkler pr değeri üzerine etkili mi? |
|
|||
|
benim yeni aldığım domainim pr1 olmuş keşke takasa girseydim neyse bidahaki sefere bir domainimde 2 olmuş neyse hayırlısı zaten pek üstüne düşmüyorum bu sıra net işlerinin
hayırlı olsun herkese
| Stil | |
|
|