Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Arama Motorları ve SEO Teknikleri > Google Arama

Google Arama Google Search engine www.google.com

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-06, 23:14
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 95
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
gokozlu is an unknown quantity at this point
Angry Lütfen Yardım :( aciLL

arkdaşlar siteme gireyim dedim bi baktım bu site bılgısayarınıza zarar
verır dıyor anlamadım gıttım ?

ne trojen var sitede ne baska brısey

ne firefoxdan ne ie den giriyor google ın yaptıgı bu sacmalık ne
anlamıs degılım

sitede trojen ya da virus arıyorum yok lutfen bulan varsa arkdaslar Allah rızası için solesin

sitem http://webkosesi.com
http://sarkisozleri.webkosesi.com
Alıntı ile Cevapla

  #2 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-06, 23:30
bilgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Recep Şaban RamazanBayram
 
Üyelik tarihi: Sep 2004
Nerden: Brnv-Hayat Üni.
Mesajlar: 1.120
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/1
bilgi will become famous soon enough
Standart

http://forum.iyinet.com/google-arama...ma-makale.html

http://forum.iyinet.com/webmaster-ge...verebilir.html

http://forum.iyinet.com/google-arama...verebilir.html

vs.
Alıntı ile Cevapla

  #3 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-06, 23:45
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 95
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
gokozlu is an unknown quantity at this point
Standart

sagol kardes ama ben sitemdeki virusu bulmama yardim istiyorum ? cunku ben bulamadim
Alıntı ile Cevapla

  #4 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-06, 23:53
senolcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Jan 2003
Mesajlar: 1.395
Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %0/0
senolcan is on a distinguished road
Standart

Sorunun nerede olduğunu "Uyarı- bu siteyi ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir!" uyarısının yer aldığı sayfadaki "Güvenli Tarama teşhis sayfasını" linkine tıklayarak görebilirsiniz.

Sizin siteniz için google'ın algıladığı sorunun ne olduğunun açıklandığı sayfa:
http://www.google.com/safebrowsing/d...webkosesi.com/

Sorunu çözüp Google Site Yönetim Araçlarından tekrar değerlendirme istediğinde bulunduğunuz taktirde 48 saat içerisinde siteniz için verilen uyarı kalkacaktır.
__________________
Eşsiz Sayfalar
Alıntı ile Cevapla

  #5 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-07, 00:06
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 95
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
gokozlu is an unknown quantity at this point
Standart

tesekkurler kardes
Of the 235 pages we tested on the site over the past 90 days, 2 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 07/06/2008, and the last time suspicious content was found on this site was on 07/06/2008.

Malicious software includes 2 scripting exploit(s), 2 trojan(s), 1 bot(s). Successful infection resulted in an average of 1 new processes on the target machine.

Malicious software is hosted on 2 domain(s), including sanahasret.com, muzikindir.com.

1 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including trlist.gen.tr.

demis trlist toplist kodu ama diger sorunlar nereden kaynaklaniyor olabilir sizce
Alıntı ile Cevapla

  #6 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-09, 06:47
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 5
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
SakinAdam is an unknown quantity at this point
Standart

Diyoki trlist.gen.tr yani taki Adlı kişinin toplist aracılığı ile trojan cektirdigini soylemiş dolaysıyla herkes kaldırsın Zararlı toplistler

www.toplist99.com
www.trlist.gen.tr bu sitelere eklemeyin trojancıdır.
Alıntı ile Cevapla

  #7 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-13, 20:55
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 24
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/2
Cod3rwish is an unknown quantity at this point
Standart

Alıntı:
gokozlu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkdaşlar siteme gireyim dedim bi baktım bu site bılgısayarınıza zarar
verır dıyor anlamadım gıttım ?

ne trojen var sitede ne baska brısey

ne firefoxdan ne ie den giriyor google ın yaptıgı bu sacmalık ne
anlamıs degılım

sitede trojen ya da virus arıyorum yok lutfen bulan varsa arkdaslar Allah rızası için solesin

sitem http://webkosesi.com
http://sarkisozleri.webkosesi.com


virüs Yok Sitede..
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İE'de açılmama sorunu =( Lütfen yardım,lütfen. MIY1988 Webmaster Genel Konular 0 2008-05-03 12:57
acill yardım iyiniyetlihacker Internetten Para 1 2006-05-01 00:11


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:58 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0

Firefox