![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bir alan adımız var arama ile ilgili ve bunu sadece arama üzerine kullanmayı planlıyorum kullanacağım platform da (Ben sadece yazı yazmayı bildiğim için yazmak alanında kod falan hak getire) google arama alt yapısı olacak..
Sorum: Sadece arama kutusu koymak ve arama yaptırmak (google kodları ile) google tarafından nasıl karşılanır acaba .. Yasak mı böyle birşey ?? |
|
||||
|
Hemen inceliyorum yozgatlı arkadaşım...
|
|
||||
|
bana bak sen boyundan büyük işlere kalkışıyorsun gibi gelio
![]() şaka bi yana tam olarak istediğini anlamadım Fakat Google yada yahoo gibi yerlerde arama yapmak için genelde onların sana verdiği api ile yapabilirsin. bunlarla alakalı demo ve örnek kodlarda ilgili sitelerde var
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
örnek siteye bi bak istersen www.arama2.com
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-arama/87549-arama-web-sitesi-sorusu.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması | This thread | Refback | 2008-03-20 17:41 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|