![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar 2 hafta önce bir site açtım ve adsense kodumu koydum. Ancak 3 gün önce adsense hesabım kapatıldı ve bugün de aramalarda ilk sayfada çıkan sitem xxx.com şeklinde aratılmam haricinde çıkmaz oldu...
Acaba adsenseden banlanınca sitelerim arama motoru tarafından kaale alınmaz mı oluyor? Böyle bir bağlantı var mı? Saygılar... |
|
||||
|
Alıntı:
Belki google dan da banlanmış olabilir siteniz.. |
|
|||
|
açıkçası biraz çaylaklığıma denk geldi
![]() sitemin banlanıp banlanmadığından tam olarak nasıl emin olabilirim? daha önce böyle bir şey başına gelen var mı? bu arada sitem çıkmıyor değilmiş. ilk sayfada çıkan sitem 11. sayfada çıkıyor bugün? |
|
||||
|
Alıntı:
Burada pek öyle aynı şeyin başına gelmiş webmaster bulman zor, çünkü buradaki insanlar Google ı kandırarak bir yerlere gelme çabasında değiller. Ayrıca umarım ilk sayfada çıkan siten 11 değil 1111111111. sayfaya doğru yol alır... Bu sayede diğer emeğiyle sitelerini bir yerlere getirmeye çalışan arkadaşlarımız 1 siteden daha kurtulurlar. Tek tavsiyem. Hile yapmayın, Hile yapmayın, Hile yapmayın, Hile yapmayın.
|
aramada siteni info:www.siteninadı.com şeklinde aratarak sitenin banlanıp banlanmadığını öğrenebilir ve en son ne zaman index lendiğini görebilirsin.
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-arama/85349-adsenseden-banlanan-site.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| adsenseden banlanan site? | This thread | Refback | 2008-03-13 00:15 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|