![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Sitede bazı zararlı kodlar varmış.
Nasıl girdi onlar ve çözümü nedir? Yardımcı olacakların yardımlarını bekliyoruz acil olarak. Google sözümü geri alıorum senden de:S Konu MéDicLiFé tarafından (2008-01-14 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Sitenizde maalesef trojan var ve de ne yazık kii yedim onu...İlk tıkladıgımda kasperky açık modem kurma nedeniyle kapatmıştım ve de öyle unutmuşum.Ve de verdiginiz linklerin ilkine tıkladım ve trojanı yedik....
|
Nasıl yani?
Peki ne yapmamız lazım şimdi? Ve hepsinden önemlisi bu kod nasıl girdi? Siteyi yapan kişinin koyma ihtimali nedir? Ve çözüm yolları neler? BU ARADA LİNKLERİ EDİTLİYORUM KİMSE TIKLAMASIN! |
|
||||
|
firefoxu şoka soktun valla bilgisayar yarım saat kendine gelemedi restart etmek zorunda kaldım inşallah format atmak zorun da kalmam
birde googleye kabahat buluyorsun daha kendi sitenin ne olduğunu bilmiyorsun. |
|
|||
|
Ya varya deli oldum şimdi...
arkadaşlar nedendir bu kodlar? kim sokmuş olabilir ve çözümü nedir acil yardımlarınızı bekliyorum... siteyi yaptırdığımız elemanın yapma ihtimali nedir? ona göre hemen harekete geçelim... Çözüm yolları ve alternatif yollar neler? |
|
||||
|
Gooogle boş konuşmaaaazzzzz.Allahtan kaspersky var bi taratacam şimdi inaşallah sorun çıkmaz.
|
Arkadaşlar konuyu okuyan arkadaşları gördüm ve zarar görenleride biliyorum 4 kişi girmiş.
Eğer isterseniz hemen AVG Profesyonel lisansım var. Sizlerle paylaşabilirim. Daha registire edilmedi üstelik. En azından hatamı telafi ederim. Ama sizden ricam daha çok insan zarar görmesin nedir bunun sebebi ve çözümü anlatabilecek bilen biri yokmu? Ve bizim için en önemlisi=> TUTTUĞUMUZ ELEMANIN BUNU YAPMA İHTİMALİ NEDİR? Konu MéDicLiFé tarafından (2008-01-14 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
bunun sebebi siten başka bir sitedeki datayı okumaya calışıyor acmaya calıştığı sayfadaki data da o sitede siteyi acmaya calışan kişilerin bilgisayarına zarar veriyor
anasayfanı bana bi yolla bakalım ne var ne yok |
|
|||
|
özelden yolladım.
konuyu ben editleyene kadar ilk bakanlar; iyinet, tırtıl, tiva ve TrDownload dilerseniz lisans gönderebilirim sizlere hemen antivirüs için. gerekirse yeni lisans alırım problem olmaz. + googledanda ösür dileris ![]() |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-arama/80555-google-sitemizi-zararli-icerik-barindirdigi-icin-yasakladi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Google sitemizi zararl ierik barndrd iin yasaklad | This thread | Refback | 2008-05-05 17:32 | |
| Google sitemizi zararl ierik barndrd iin yasaklad - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-03-19 10:59 | |
| Aptal Google ! | This thread | Refback | 2008-01-14 19:23 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|