![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba
benimkide fişlenmiş yahuu. Arkadaşlar kodlara baktım bendede java scriptli 2 kod vardı reklam amaçlı birisini kaldırdım! Diğerinde sorun olacağını sanmıyorum. Yinede bir kontrol ederseniz sevinirim Teşekkürler şimdiden www.dexapi.com Konu morqk tarafından (2008-01-17 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: adres |
|
|||
|
Çözüm yollarını tam olarak anlatayım sana. Benim fişlenmemide kaldırdılar şuanda normale döndü.
Öncelikle kodları kaldır görebildiklerini. Sonra googleda siteni arat ve tıkla. Yasaklanma sayfası çıktığında alttaki linkte bulunan webmaster araçlarına tıkla ve siteni doğrulattır üye olarak. (Gmail hesabın varsa gerek yok tekrar üye olmana.) Sonrasında sitemi incelemeye al diye bir link var webmaster araçları ana sayfa sağ alt kısımda. Oraya tıkla ve sitenin incelenmesi talebinde bulun. Sana 3 saat içinde ayrıntılı bir rapor yolluyorlar. Eğer halen trojan yayan bir sayfan varsa onuda belirtiyorlar. Sonra eğer belirtilmişse onuda temizle. Eğer yoksa yasağın zaten otomatik olarak kalkıyor. |
|
||||
|
Alıntı:
)))
|
Bak üstte sabitlenmiş bir makale var benim hazırladığım. Ona gir yapılması gerekenleri anlattım ayrıntıları ile.
Ayrıca çabuk indexlenmek içinde buna gir. |
|
|||
|
Yöntem sandığınızdan daha kolay arkadaşlar bu 2 makaleyide kesinlikle okuyun derim.
TrDownload'ın da yardımlarını unutamam. Kodları gösterip bana temizlemeyi öğreten odur. |
|
|||
|
hadi hadi şenol kaptın yine repi
![]() |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-arama/80555-google-sitemizi-zararli-icerik-barindirdigi-icin-yasakladi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Google sitemizi zararl ierik barndrd iin yasaklad | This thread | Refback | 2008-05-05 17:32 | |
| Google sitemizi zararl ierik barndrd iin yasaklad - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-03-19 10:59 | |
| Aptal Google ! | This thread | Refback | 2008-01-14 19:23 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|