Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Arama Motorları ve SEO Teknikleri > Google Arama

Google Arama Google Search engine www.google.com

Cevapla
 
LinkBack (3) Seçenekler Stil
  #21 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-14, 22:32
troy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Nov 2005
Mesajlar: 892
Teşekkür: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/2
troy is on a distinguished road
Standart

kaldırdın da bende yine Trojan-Downloader.HTML.Agent.ij uyarısı geliyor mediclife. org'tan

http://www.viruslist.com/en/search?V...ij&referer=kav
Alıntı ile Cevapla

  #22 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-14, 22:48
TrDownload - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Webmaster :)
 
Üyelik tarihi: Jun 2005
Nerden: Bursa
Mesajlar: 3.629
Teşekkür: 26
Thanked 7 Times in 6 Posts
Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %100/15
TrDownload has a spectacular aura aboutTrDownload has a spectacular aura about
Standart

troy mesajımı iyi okumadın sanırım. ben sadece iki sayfadaki kodları kaldırdım ve kendisini uyardım diğer sayfalardada olabilir onlarıda kaldır diye ayrıca virus sitenin host edildiği sunucuya bulaşmış olabilir ve ben temizledikden sonra yine kendini dosyalara eklemiş olabilir
Alıntı ile Cevapla

  #23 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-14, 22:55
troy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Nov 2005
Mesajlar: 892
Teşekkür: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/2
troy is on a distinguished road
Standart

Ya da mediclife'ın kendi bilgisayarına bulaşmış, sayfaları değiştirdikçe/güncelledikçe yeniden bulaşıyordur diye düşündüm şimdi. Bir ara bu tür bir virus vardı, localde tüm sayfalara iframe açan..
Alıntı ile Cevapla

  #24 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-14, 23:57
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Nerden: Acil Servis
Mesajlar: 605
Teşekkür: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/1
MéDicLiFé will become famous soon enoughMéDicLiFé will become famous soon enough
Standart

Troy mesajından sonra kontrol ettim. İyinet'in verdiği linki kullanarak onu kurdum şimdide onunla taratıyorum...
Ama anlayamadım bende ne olduğunu... Tüm düzeltmeleri laptoptan yaptım üstelikte onda msn dahi kurulu değil ve sıfırdan indirdim herşeyi önce tarattım sonra girdim FTP'ye ama yok yok yok...

Dosyayı değiştiriyorum 10 MB tan 8 MB a düşüyor boyut. 2 dk. sonra bir bakıyorum yine 10 MB lık dosya geri geliyor...

Acaba hosting şirketi ilemi görüşmeliyim?

Fikirleriniz neler?

Edit: Yani diyeceğim pc ile alakalı değil kesinlik çünkü diğerini bıraktım laptoptan yapıyorum yinede olmuyor...
Alıntı ile Cevapla

  #25 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-14, 23:58
iyinet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşım için teşekkürler
 
Üyelik tarihi: Sep 2002
Mesajlar: 6.223
Blog Entries: 2
Teşekkür: 2
Thanked 31 Times in 10 Posts
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/6
iyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really nice
Standart

Hosting makinan Windows mu?
Oyleyse onu da Kaspersky ile tarat.
__________________
Forum Reklam Site Reklam
Alıntı ile Cevapla

  #26 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-15, 00:01
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Nerden: Acil Servis
Mesajlar: 605
Teşekkür: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/1
MéDicLiFé will become famous soon enoughMéDicLiFé will become famous soon enough
Standart

@iyinet
Hayır. Linux tamamı serverlarının sanırım.
ihs.com.tr den zaten normal hosting...
daha doğrusu sponsor olmuşlardı. acilen yarın telefon açıp konuyu danışayım en iyisi.
hoş zaten sitenin çok eksiği vardı ama konuları girmeye başlamıştım yavaş yavaş giderse konular üzülürüm=(
Alıntı ile Cevapla

  #27 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-15, 00:05
iyinet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşım için teşekkürler
 
Üyelik tarihi: Sep 2002
Mesajlar: 6.223
Blog Entries: 2
Teşekkür: 2
Thanked 31 Times in 10 Posts
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/6
iyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really nice
Standart

Belki de Linux servera da bulasmistir, rookit turu bisey olabilir, sadece tahmin!
__________________
Forum Reklam Site Reklam
Alıntı ile Cevapla

  #28 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-15, 00:10
nokie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Mar 2005
Nerden: pompano beach
Mesajlar: 697
Blog Entries: 2
Teşekkür: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
nokie will become famous soon enough
Standart

perl script ilede bulaşıyor servera, eğer böyleyse her 12 saatte bir eklenir kodlar otomatik index.* adlı tüm dosyalara.

ayrıca serverdaki tüm hesaplardaki index* dosyalarınada bulaşıyor aynı anda.

kod <body tagları arasına eklenmişse wordlist ile ftp şifreni bulmuşlar ve botlar dosyaların içine yerleştiriyor kodları.

index* dosyalarının en altında yada en üstüne görüyorsan bu kodları servera bulaşmış demektir, perl script aracılığı ile her 12 saatte bir bulaştırmaya devam eder.

Konu nokie tarafından (2008-01-15 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla

  #29 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-15, 00:11
iyinet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşım için teşekkürler
 
Üyelik tarihi: Sep 2002
Mesajlar: 6.223
Blog Entries: 2
Teşekkür: 2
Thanked 31 Times in 10 Posts
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/6
iyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really nice
Standart

Bu durumda ya bir daemon olarak calisiyor bu virus yada cronjob olarak.
__________________
Forum Reklam Site Reklam
Alıntı ile Cevapla

  #30 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-15, 04:26
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Nerden: Acil Servis
Mesajlar: 605
Teşekkür: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/1
MéDicLiFé will become famous soon enoughMéDicLiFé will become famous soon enough
Standart

Arkadaşlar masa üstüne format attım redhat kurdum bulaşmaz düşüncesi ile ve onunla yaptım düzenlemeleri ama sonuç vermedi.
Sorunun hosting kaynaklı olduğu kanaatine vardım. Destek mesajı açtım yarında telefonla görüşeceğim.

Trojanı yiyen 3 kişiye karşı mahcubum. Güveninizi kırmak istemezdim keşke elektrik gitseydi yada arıza çıksaydıda koyamasaydım linkleri.
İnsanlara en son zarar vermek isteyecek kişilerden olduğuma emin olmanızı isterim.

Dediğim gibi sistem sorunu yaşarsanız bu olaydan ötürü istediğiniz bir anti virüs programını alacağım sizin için.

Sitede ayıklanmıyor sanırım bu şekilde kalacak ve sıfırdan başlanacak...
Belki DB olarak kurtarılabilir ama gerek olduğunuda düşünmüyorum 8-9 makale koymuştum henüz...
Sanırım sıfırdan yapılacak daha dikkatli olunarak...

Sizede örnek teşkil etsin hem bu konu özenli olmanız için...
Büyük ve köklü bir site olsaydı sanırım insanın dünyası kararırdı...


Yardımlar için teşekkürler.
İyi forumlar.
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-arama/80555-google-sitemizi-zararli-icerik-barindirdigi-icin-yasakladi.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Google sitemizi zararl ierik barndrd iin yasaklad This thread Refback 2008-05-05 17:32
Google sitemizi zararl ierik barndrd iin yasaklad - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan This thread Refback 2008-03-19 10:59
Aptal Google ! This thread Refback 2008-01-14 19:23

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zararlı içeriklerden etkilenmemeniz için McAfee Site Advisor Mywedding Virus Spyware Spam 1 2007-10-18 21:20
Sakincali icerik icin engelleme programi(kücükler icin) Bedavalar-Net Webmaster Genel Konular 6 2006-02-17 23:48


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:40 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.1.0

Firefox