![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Yandaki Sponsor Linklerine GoogleCheckOut diye bir buton eklemiş direk sayfasındaki Checkout (Bir nevi satınal) sayfasına gidiyor ve direk ürünü alıyorsunuz..
Ben yeni gördüm Logitech Mouse ararken (Bu arada Mouse öneriniz de varsa aradan çaktırmadan yazarsanız sevinirim )![]() |
|
||||
|
gerçekten yaa bende uzun süredir olduğunu biliyorum çokta takip etmedim ama
Mause öneriyim sana ![]() http://www.vatanbilgisayar.com/produ...spx?I_ID=30239 ben bunu kullanıyorum...mause a bu kadar alışacağımı tahmin etmezdim, çok kullanışlı ve ergonomik...tek sakat tarafı kablusu çok ince sanki kopcakmış gibi ama kopmuyor tabi ![]() Konu venom tarafından (2007-12-13 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Bende şimdi farkettim.
Cimri olduğum için fazla alış-veriş yapmıyorum, ondan olsa gerek ![]() |
|
||||
|
A4 Tech X7 30 40ytl cıvarı. Mouse uzerınden hassasıyet ayarı yapabılıyorsun scrool arkasındakı tus ile. Bunu scroolda farklı ışıklar ilede bildiriyor. Scroolda yeşil, sarı , kırmızı ışık yanıyor. scrool un yanında ayrıca bır tus daha bulunuyor otomatık cıft tıklıyor o tuşta
Oyunlar için ozel yapılmış bır mouse ama kocaman bırsey degıl. tavsıye ederım. |
|
||||
|
Arkadaşlar Teşekkürler Microsoft Optical Mouse 3000 aldım tavsiye ederim 50 ytl falan Teknosa dan .. Herkese teşekkürler
Nefusa Alemsin bendensin kardeşim ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|