![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
|
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
valla google senin domain'i sevmiş bir şekilde,o sitenin hitleri sonradan nasıl değişti,google aynen devam ettirdimi hitleri?
|
146 kişi ziyaretcimi geldi 15-20 dakikada.? domain sanırım unlü bi domain olsa gerek
|
|
||||
|
xxxx kelimesinde anlık değişime uğruyorum.Kelimenin aranma oranı milyonlar kısacası popüler.. Extremeye güvenmesemde kabaca göz attığımda refferlere 10 dakika içinde gelen 100 ziyaretçide aynı kelimeyi aramış, farklı sıralamalardan beni bulmuş.Örnek olarak ilk 3 dakkada girenler 4. sayfada beni bulmuş, sonraki 2 dakikalık dilimdekiler 10. sayfada beni bulmuş v.s. gibi.. Kısacası kelime popülerliği arttıkça oynama çok oluyor benim düşüncem bu.Eksik bir kelimedeyse sitenizin içeriği daha da artıdır.Örnek olarak ljkajsıje nneded kelime grubu googlede defalarca aranmış, ama bu anahtar kelime gurubuna sonuç olacak kayıt bulunamamıştır.
Ben googleyi yapsam, aranan ama sonuç bulunmayan kelimeleri XX tablosuna kaydet, gelen verilerle bu tablolardaki verileri karşılaştır, uygunu varsa çıkart tepeye derdim.Sanırım googlede bu mantıkla gidiyordur, özgün içeriğin önemini arttırmak adına.Arkadaşımızda ona uygun index atmış olabilirmi ? |
|
|||
|
benim anladığım tecrübe şu , google değişti, ve "temiz siteleri daha fazla destekleyerek öne çıkartıyor" diye bir teorim var kendimce. |
|
||||
|
Temiz çok geniş bir kelime..Her şeyde temiz olduktan sonra sıralamada yer almak çok kolay dediğin gibi gerçektende.. Google çok oynanan bir arama motoru.Algoritması çok çabuk değişiyor.Bir msn, yahoo gibi yapdığım sistem aylarca devam etmiyor.Bunun en iyi örneği, spam sitelerin sürekli banlanmasıdır.Bu sebeple google hala muamma.2 üstteki mesaja katılıyorum gerçektende.
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-arama/74533-rekor-3-saatte-google-da-yerimi-aldim.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Rekor: 3 saatte google da yerimi aldım - ---FrmBu-- | This thread | Refback | 2007-11-10 19:40 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|