![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
arkadaşlar, google'de bir isim yazınca, çıkmasını istemediğim 2 site var. Google'nin böyle bir imaknı var mı?
yani mail atabileceğimiz, veya ismimizi kötülediler bu durumdan rahatsızım bu sayfaları kaldırın şeklinde mail atabileceğimiz bir durum söz konusu mu? çooook acil lazım. cevaplarınızı bekliyorum.
|
.com üzerinden arama yaparken telif hakları nedeni arama kaldırılmıştır gibi kaldırılan aramalar görüyordum, ama prosedürlerini bilmiyorum. Böyle birşeyide acil yapacaklarını sanmıyorum.
Mahkemeye başvurarak site hakkında yasal işlem başlatabilirsiniz. |
|
|||
|
valla hocam birisi benim içeriklerimi kullanıordu. com.tr.tx miydi uzantısı neydi yönlendir.com a bi email çekdim 10 dakka sonra kapatdılar valla eğer sizinki ucretli bi uzantı ise bence host şirketine söleyin email de gayet resmi ve çekindirici olsun sanırım yapılıcak en uygun yol bu gibi hocalarımız daha iyi bilir.artı olarak google şöle dior.
Alıntı:
https://www.google.com/webmasters/to...amreport?hl=tr |
|
||||
|
Aklınızda bulunsun, google'ye mail atmaya veya başka birşeyle uğraşmaya gerek yok. Çok fazla ingilizcem olmadığı için anladığımı anlatmaya çalışıyorum...
1. Webmaster iseniz, ve url'sini kaldırtmak istediğiniz site, google webmaster hesabınızda ekliyse, 2. Sizin önemli kişisel bilgilerinizi yayınlıyorsa 3. Fake arama sonuçları var ise... Bu konular dahilinde google sitenizin istediğiniz sayfasını (1. seçenekte) anında yayından kaldırıyor... 2 URL'yi 10 dakika içerisinde site sahibi webmaster arakadaşlarla görüşeerek sildirdim... https://www.google.com/webmasters/tools/removals
| Stil | |
|
|