![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
sitem vardı , adı www.emufriends.net ti siteyi eskiden ücretsiz arkadaşlık sitesi diye eklemiştim yaklaşık 1 ay kapalı kaldı forum vardı sitede o zamanlar arayınca ilk sayfalarda çıkıyordu site neyse şimdi değiştirdim bi video scripti koydum bu google 1-2 hafta sonra indexlemeye başladı ama hala
ücretsiz arkadaşlık sitesi diye arama yapınca ilk sırada çıkarıyor. Sanırım eski bilgileri bilinç altına yerleştirmiş ve ana sayfayı hala bu şekilde indexliyor. Video sitesi diye indexlemiyor çok ilginç.
|
|
||||
|
Evet Google'da insan gibi davranıyor, nede olsa insan yapımı
![]() "ücretsiz arkadaşlık sitesi" diye arattığında video sitenin başta çıkması google'ın eski verileri de kullandığının bir göstergesi ama zamanla bilinç altına video siten yerleşecek ve arkadaşlık siten unutulacaktır.
|
valla
daha tam bitmedi eksikler için sağolasın Permision teşekkürler.Edit : Birde zaten onlar varda php kod ile aldırdığım için çıkmamışlar düzelttim şimdi. Konu Ozcan tarafından (2007-09-14 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|