Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Arama Motorları ve SEO Teknikleri > Google Arama

Google Arama Google Search engine www.google.com

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-26, 10:14
NovemberRain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
NovemberRain is an unknown quantity at this point
Standart Google Search Hk.

Arkadaşlar tekrar merhaba, bu işlerde yeni olduğum için tecrubeli ve bilgili insanlardan öneri ve tavsiye almak istiyorum.

Google'da Muhabbet kelimesinde 6. sayfada yer alıyordu sitem ( www.MuhabbetBagi.com ) bazen 15-20. sayfalara kadar bakıyorum sitemi göremiyorum bazende 6. sayfada çıkıyor. Yeni Link değişmleri yapmaya başladım Muhabbet kelimesiyle. Ana sayfada Font'u 1. bazı kelimeler var sitede yer alan

"Sağ üstteki Sitemizi bölümünü kullanıp sitemizi Sık Kullanılanlara ekleyenlere [] sitemizi Ana Sayfa yapanlara [] her ikisinide yapmayanlara [] seçim sizin "

yazısının altında mouse ile sürüklerseniz göreceksiniz. Bu beni ön sıralara almada etkiler, banlanmama sebep olabilirmi? Sizce ne yapmalıyım o font 1'leri kaldırmalımıyım?

Şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin.

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-26, 10:21
keyfinebak.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/2
keyfinebak.com will become famous soon enoughkeyfinebak.com will become famous soon enough

Alıntı:
NovemberRain´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar tekrar merhaba, bu işlerde yeni olduğum için tecrubeli ve bilgili insanlardan öneri ve tavsiye almak istiyorum.

Google'da Muhabbet kelimesinde 6. sayfada yer alıyordu sitem ( www.MuhabbetBagi.com ) bazen 15-20. sayfalara kadar bakıyorum sitemi göremiyorum bazende 6. sayfada çıkıyor. Yeni Link değişmleri yapmaya başladım Muhabbet kelimesiyle. Ana sayfada Font'u 1. bazı kelimeler var sitede yer alan

"Sağ üstteki Sitemizi bölümünü kullanıp sitemizi Sık Kullanılanlara ekleyenlere [] sitemizi Ana Sayfa yapanlara [] her ikisinide yapmayanlara [] seçim sizin "

yazısının altında mouse ile sürüklerseniz göreceksiniz. Bu beni ön sıralara almada etkiler, banlanmama sebep olabilirmi? Sizce ne yapmalıyım o font 1'leri kaldırmalımıyım?

Şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin.
anlattığın olaya internet dilinde kelime spamı deniyor. etik olarak karşılanmamakta. ve bazen arama motorları tarafından banlanma sebebi olabiliyor. bu tarz oluşumlar yerine yeni yapmaya başladığın link değişimlerini devam ettir derim. pr'si yüksek sitelerden backlink toplamaya çalış. bu sana daha faydalı olur.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-26, 10:32
NovemberRain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
NovemberRain is an unknown quantity at this point

keyfinebak.com, ilgin ve önerilerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. İşyerindeyim FTP'ye bağlanabilseydim onları şimdi kaldırırdım faydalı olacağını düşünmüştüm ama beni listelerde hiç çıkartmıyormuş. Eve gider gitmez kaldıracağım. Umarım google tekrar indexler

Seçenekler
Stil