![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba bir yerleşim birimi ile ilgili sitem, www.burgaznet.com bugüne kadar yaklaşık 1 yıldır, Lüleburgaz aramasında 2. sırada çıkardı.. Bir basamak dahi düşmemişti ki dün 51. sıraya geriledi.. İstatistiklere baktımda site saat 19.00 civarları sanırım googlede böyle bir düşüş yaşamış çünkü googledan gelenler o saatten sonra kesilmiş..
Aklıma gelen birkaç neden war, sizce onlardan birimidir gerileme sebebi.. 1. ana sayfa boyutum biraz artmıştı 104 kb'a kadar çıkmıştı.. Neyseki bugün 22kb yeni bir tasarım yaptım, henüz google yeniyi indexlemedide ilk aklıma gelen sorun bu oldu.. 2. ise sunucuya yapılan saldırılar yüzünden bugünlerde bazı kesiklikler oldu, site arada açılmıyor, açılsada çok yavaştı.. 3. aklıma gelen ise sitenin domain süresi dolmuş ve ben bunu unuttum, domain parka çekilmiş, 1gün kapalı kaldı, acaba google domainin düştüğü günmü indexledide bu hallere düştük.. Başka düşüncesi olan warsada belirtirse sewinirim.. |
|
|||
|
bendede öyle oldu, allah allah noluyo ya.. kusura bakmayın arkadaşlar yine 2.sıraya gelmiş amacım reklam fln değil, isteyene webservis istatistiklerimide verebilirim, bugün tamamen düşmüştüki sitem yine 2.sıraya gelmiş, anlam veremedim..
|
|
||||
|
google su siralar oynamalar yapiyor. Bu dalgalanmalar cok normal. Pr ler sonuc itibariyle yeni güncellendi. Bu hep böyle olur. Pr güncellesmesi yaklasirken hit artar. Pr güncellenince hit azalir sonra yine azar azar artmaya baslar. Ve bu istatitistik devamli artar.
|
Alıntı:
|
|
||||
|
-950 versiyonu bile var. Siz sanarsinizki sandboxdayim. Sittin sene üst siralara cikamazsiniz copy paste ten
| Stil | |
|
|