![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Öncelikle Merhaba;
2 Aylık Bir Domainim var ve Sayfa Sayım 450.000 Küsür.Fakat Google'da 2800 Link var ve Bi Türlü Yükselmiyor.Bi Çok Siteden Link te Aldım(Bir Çoğu pr4) Hatta Sitemap Bile Yaptım.Fakat Yükselme Gözlemleyemedim.Sizce 2 ay Normal mi yoksa Sorun mu var? Eğer var ise Nasıl Halledilebilir? Şimdiden Teşekkürler... |
|
|||
|
Kardeş sitemapta yapsan başka seyde yapsan olmaz sitenin içindeki payşlaşımların orjinal olmasına dikkat et önce daha sonra da forum kullanıyorsan seo hizmetlerinden yararlanmaya çalıs yok sadece portal kullanıyorsan sitemap la birlikte googlenin ilgisini çekecek googlede cok aranan kelimlerden olsuan bos sayfalar yap ve googleyi siteye alıstır gerisi gelir ayrıntılı bilgi için:
www.iyibisey.net e_Kc@erenhost.com |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|