![]() |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
osahin, özel mesajda yazmıstım sanırım, ip ve com.tr olması etkin bana göre kriterleri 2 ye çıkardım. baska kriter yok. yani, siteniz tr'de barınıyorsa ve com.tr ise türkiye'den sayfalarda gözüküyorsunuz sanırım
|
sırf muhalefet varya sırfff
neyse o zaman şöyle yapalım ben bu güne kadar edindiğim tecrübelerime göre sadece bunlar etkin olmuyor diğer mesajlarımda yazdığım gibi birçok etkeni var tıpkı google da aramalarda üst sıralarda çıkmak gibi... mesela ip %30 domain %20 sayfa dili %10 gibi sürüp gidiyor... bence
|
|
||||
|
Bugün bu konuya daha dikkatli olarak çok sayıda örnekle baktım, ploop un dediklerinden başka sebep yok (2 sebep var: ip veya .tr li domain)
http://www.google.com.tr/search?hl=t...cr%3DcountryTR
satılık domainler argosozluk.com denizmarket.net deyimler.net dizikolik.com esyalar.net fenerli.net gazetetv.com gelinliksitesi.com isadresleri.com isyeri.net lazlar.net oglak.net sazevi.net tekneler.net turkblog.net webtrafik.net yorumlar.net |
|
||||
|
Bu konuda yavaş yavaş ilerliyoruz mesela dün sadece Türkiyede bulunan ip lerle ilgiliydi düşüncelerimiz bu gün .tr domainlerinde bu konuda bir etken olduğu konusunda hem fikir olduk
![]() Şimdi biraz daha ileri gidelim o halde aranacak kelime: world olsun baktığımızda tr.worldcybergames.com sitesi 3. sırada çıkmakta sonralarında ise hem .tr hemde Türkiyede host edilen siteleri bolca görüyoruz oysa bu site Kore de host edilmekte ip adreside 211.233.24.52 olarak görünmektedir... Şimdi bu sitenin kriterleri ne Türkiyede host edilmesi nede .tr domain olması Bir sürü şey yazmıştım analiz olarak ama silindi postum gerisini siz inceleyin... Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|