![]() |
|
||||
|
css den arka plan renginde yazı koyanları tanıyor diyenler var onu görüyorsa bunu da görüyordur ama bilmiyorum.
|
görür bunu. bu sadece şeklen görünürlüğünü siliyor
,,edit düzeltiyorum. kaynak kodunda görünmüyor ? tablo mu görünmüyor verdiğin kod mu kaynak kodunda gözüküp sayfada görünmemesi içindir o kod. robotlar algılar çünkü onlar stil ile almazlar salt metin olarak alırlar.
je deviens folle Konu sempaty tarafından (2006-11-30 Saat 06:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Su an bu icerigi google indexliyor, boyle indexlenmis sayfalar gordum
|
Ya bu arada konusu geçmişken, ben bir telekom sitesinde piyasadaki sitelerden bazılarına display:none tablosu içinde link verildiğini gördüm. malum gov.tr den backlink almak sağlamdır. Sayfada bile görünmeyen kaynağa gizlenmiş backlink hem de devlet sitesinde.
Onu nerden gördün derseniz bu site niye bu kadar yukarda diye backlinklerini aramıştım backlink checker bir siteden. Bu o sayfayı yapan webmaster'in arkadaşına "kıyağı" falan olabilir mi? Siteyi ararsam bulurum sanırım, kaydetmedim. Rapor etsem mi bir yerlere haksız rekabet sonuçta düşündüğüm gibiyse.
| Stil | |
|
|