![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaslar son gunlerde bütün webmaster arkadaslardan duyuyorum ve sitelerde googledan gelen hitlerde acaip düşüşler var sıralamalarda cok fazla geriye düşüş var etkilenen ve etkilenmeyen arkadasların düşüncesini alalım ve etkilenen ve etklienmeyenlerin artısı eksisi tartısalım arkadaslar birkac sitem 1-2 haftadır aramalarda cok geriledi ve hitleri yarı yarıya düştü.
Sebep nedir acaba google yeni bir filtre peşindemi? Düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. |
|
||||
|
Armalarda sorun yok, sıralamalarda sorun yok ancak hitlerde düşüş var. Tek anormallik siteyi Google Webmaster Tools dan takip ediyorum normalde 600 civarı cache li sayfa var bazı günler cache de sayfanız bulunmamaktadır yazıyor. Öteki gün düzeliyor. Ancak cache sayısı azalarak düzeliyor. Bir anlam veremedim.
|
Bazı arkadasların google a site adını yazdıgında bile siteleri cıkmıyor yada altlarda cıkıyor siteler 1 yıllık falan daha once sandboxa girip cıkmıslıklarıda var
sen sanslısın bu konuda ![]() Konu cumalee tarafından (2006-11-21 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Bilakis bende artma var.
|
bendede gelen hitlerde belirgin bir düşüş var umarım yakında düşelir.
bide indexli sayfalarım gittikçe düşmeye balaşladı hayırlısı bakalım
|
@cumalee Bazı arkadasların google a site adını yazdıgında bile siteleri cıkmıyor yada altlarda cıkıyor siteler 1 yıllık falan daha once sandboxa girip cıkmıslıklarıda var
sen sanslısın bu konuda aynen katılıyorum sitemin adresini yazınca en alttayım sadece ismini yazınca en üstteyim şimdi ben burada şaşdım kaldım sandboxdamıyım neyim ya ben: |
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
Her gecen gün google hitim artiyor. Sitem 1 senelik
|
Alıntı:
8 aylık |
|
||||
|
ben hiç bir şey anlamadım
![]() 20 Aralıkda gunluk 7000 Tekıl alırken googleden 21 aralıkda bu sayı 1700 e düştu hergun duşmeye devam edıyor 2 yıl bır sıte PR5 Sandbox gıbı bır ıhtımal bıel blunmuyor hiç bir anlam veremedım buna olay nedır nereye doğru gıdıyor anlamadım hatta aramada bakıyorum başka birisi sitesıne benım içeriğimden koyup yanına sıtemın ısmını koymuş o ilk çıkıo ne iş ya ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|