![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Yabanci dilde sitelerim var. Copy Paste yapmadigim zaman muaazam bir hit oluyor. Copy Paste olarak sayfa yapmaya kalkarsaniz o zaman yeterince üst siralara cikamazsiniz. Mutlaka orijinal birseyler olmali.
|
kopyala/yapıştırsız, tüm seo ayarları yapılmış, yazı oranı ideal ve en önemlisi hedef kelimelerine backlink alarak link değişimi yapman ve yabancı forumlarda o şekilde konular açmanda faydalı olur
örneğin:http://www.planetphotoshop.com/forum...read.php?t=823 burda mesela Aging People Tutorial kelimesi benim sitemin backlinki olmuş(birçok foruma yaydım kopyala yapıştırcılarda yaymaya devam ediyor) ve ben google dan mesela aging people tutorial aramasında şuan birinci sıradayım ve bu şekilde istediğim 2-3 kelime aramalarında ilk sıralarda olabilirim Ama yabancı forumlarda yaydığın linkli döküman mutlaka faydalı birşey olsun yoksa altına verilen cevaplar hoş olmayabilir. hem insanlara faydalı bir döküman hazırla hem kendine backlink oluştur yani ![]()
|
Aynı konuda ben de yardım arıyorum aslında. Uzun süredir araştırıyorum bu konuyu.
Benim bugüne kadar aldığım en değişik tavsiyelerden birisi makale/haber yazma tavsiyesi idi. Pek çok article sitesi var internette. Bu sitelere "özgün" kendi içeriğinizi yansıtan bir article/haber yollayın. Zaten sitenize de backlink vereceklerdir ve bunu ne kadar çok sık yaparsanız o kadar çok artış olacaktır sıranızda. Fakat gerçekten anahtar kelime "özgün" olmak. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|