![]() |
|
||||
|
prefed domain gibi bi seçenek olacaktı. sanırım bu www.siteadı.com ve siteadı.com olayı ile ilgili.. yani seninki de bundan olabilir. ama benimkilerde bişey olmadı öyle
|
Kod:
Preferred domain If www.site.com and site.com point to the same site, you can tell us here how you want URLs to display in our index. a) Display URLs as www.site.com (for both www.site.com and site.com) b) Display URLs as site.com (for both www.site.com and site.com) c) Don't set an association. eğer www.site.com ve site.com aynı site ise linklerinizin nasıl görünmesini ayarlayabilirsiniz: a) URL leri ww.site.com olarak göster (hem www.site.com hem site.com için) b) URL leri site.com olarak göster (hem www.site.com hem site.com için) c) ayarlama yani eğer aramalarda site.com görünmüyorsa muhtemelen a şıkkı işaretlidir. yani site.com ve www.site.com URL lerini www.site.com olarak alır.. umarım bilgilendirici olmuştur. yine de gerek yabancı siteler, gerekse daha çok anlayan birine sormanda fayda var..
|
bu arada yazdığım yazıda hazırladığın sitemap'i www.google.com/webmasters adresinden eklemiş olduğunu varsaymıştım
|
Sorun site.com ya da www.site.com şeklinde çıkıp çıkmaması değil yanlış söyledim sorunu galiba.. yani hiç indexlenmemiş. 2 şekilde de aratıyorum sonuç bir tane çıkıyor.Sitemap i yapmadan önce 8 tane idi. Sitemapi bu forumda anlatıldığı şekilde gsitecrawler programını kullanarak yaptım..
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|