![]() |
|
||||
|
Güven , Özveri , Tecrübe.
Bunların 3 ünü bir araya getirebilirsen kaliteli bir site elde edersin.
|
Alıntı:
bunlarıda ben ekleyeyim. para, araştırma, analiz yeteneği, hırs, girişimci ruh ve sabır (bir de arkanıza ciddi bir firmanın desteğini alırsanız çok daha iyi olur) |
|
||||
|
algoritma değişikliği hitlerin dağılımını çok aşırı değiştirdi. yalnız yeni algoritma da suistimale açık (geçen bi kaç şey farketmiştim, neler olduğu şu an aklımda değil. buna dayanarak sölüyorum, aklıma gelince yazarım nedenlerini)
o yüzden bu sıralar arama sonuçlarında istikrarsızlıkları sık sık yaşayacağız diye tahmin ediyorum (şu andaki algo üzerinde daha çoook oynamaları gerekecek gibime geliyor) |
|
|||
|
Pr değerinizde bir değişme olduysa hitlerin düşmeside normaldir.
Pr değeri artan siteleri yavaş yavaş daha fazla öne almaya başladı.
|
Pr'ler aynı kaldı ama iç sayfalarım pr aldı buna rağmen az.
Bende birşeyi fark ettim. site:www.xxxx.com aratıyorum diyorki 500 sayfa.Fakat sadece 3 sayfamı gösteriyor.Sorun bu olabilir mi acaba.Çünkü çoğu zaman bu hep böyle oluyor ve o saatlerde google'dan 1-2kişi geliyor o kadar.İndexli gösteriyor ama sayfalarımı yayınlamıyor.Anlamadım gitti ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
bi de bu var : http://www.wmturkey.com/showpost.php?p=4940&postcount=3 Konu ZIPPKIN tarafından (2006-10-04 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-arama/32829-google-hitim-dustu.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| eXTReMe Tracking | This thread | Refback | 2006-11-09 11:19 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|