![]() |
|
||||
|
google datacenterları çok düzensiz ve güncellendi diye sevinirken 1 sene önceki indexli sayfaların kayıtlı olduğu serverdan sonuçlar alınabiliyor bazen. Sayfalar silinmemiştir ancak sayfaların hala indexlenmediği serverdan veri çekiyoruzdur. Bi sorguluyorum 800 sayfa bida sorguluyorum 93.000 sayfa. Bu 1-2 aydır sitelerim için bu şekilde
Google ip leri üzerinden sorgu yapın
|
aşağıdaki linkte açıklamaya çalışmıştım
yakında tüm bunları seoturkey.com da yapabiliceksiniz (online olarak) ama şimdilik linki verebiliyorum Saygılar http://forum.iyinet.com/showthread.p...highlight=Mask |
|
||||
|
https://www.google.com/webmasters/sitemaps/add?hl=en bu adresten eklicem
fakat olmuyoo
|
Tamam o zaman şu sıraları takip edelim.
ööncelikle Add kısmından bir domain eklemelisin sonra o domain için bir verify işlemi (bir tür onaylama) yapman lazım sana ismi verilen (xxhhgg60fG.html) içi boş olan bir Html yaratacaksın ve sitenin altına domainin.com/ismigecen.html gibi atmalısın en son olarakda yarattığın XML i sitene domainin.com/sitemap.xml olarak atmalısın Final olarak yazılı sitenin isminin üstüne tıkla ve orda Add sitemap göreceksin. oraya sitemap adresini yazacaksın hepsi bu kadar ok dedikten sonra sağda "Pending" yazısı görüceksin max 2 saatte (bende öyle oldu) verify olur ve xml okunmaya başlanır Umarım yardımcı olmuştur. Saygılarımla |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|