![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar googleda 15.600 sayfam bulunuyor, fakat ben PHPNUKE yi bırakıp kodlanarak bir php sitesine dönüş yaptım, eski sitedeki veri tabanlarınıda sildim...
Oradaki sayfalar ne zaman silinir ve yeni sitenin sayfalarının indexlenmesi çok uzun sürer mi?.. Birde bu kelimeleri küçültüp indexe koymanın yararı nedir... Teşekkürler
|
Komik ama, google 2003'de kapanmış bir domain'inim ( domainpark'a bırakılmış) indexlerini tamamını hiç silmeden halen tutuyor. İndexli sayfa sayısı 335, senelerdir hiç azalma olmadı, çok ilginç ve gülünç bir durum..
Belki 2010'a kadar siler.. |
|
|||
|
Kimya'da lise çağlarımızda hepimizin öğrendiği şey vardır ;
Doymuş çözelti ; bir bardak suyun alacağı ve çözeceği şeker sayısı bellidir. Doymuşluğa ulaştığında istediğin kadar at çözme gücü azalır git gide.. Heralde google'de bu durumda.. MSN ise, daha doymamış çözelti durumunda, 1 günde bütün siteyi indexliyor. Bu yüzden de daha çok ziyaretci gönderiyor, şimdilik. Google'de indexli sayfa sayısı : 1 MSN'de indexli sayfa sayısı : 233 MSN'de doyar bir gün.. Bari şimdiden yerimizi ayırtalım
|
|
|||
|
arkadaşlar bu olay sitenizin pr değerine bağlı olarak ters orantılı olarak gerçekleşir yani sitenizin pr değeri yüksekse az zamanda düşükse çok zamanda indexleri silinir yenisi eklenir
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|