![]() |
|
|||||||
| Google Arama Google Search engine www.google.com |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
güzel yazı |
|
||||
|
Alıntı:
ve katılıyorum dedilerine, son birkaç aydır bayağı bi sapıttı google. msn searh su anda google ın eski hali gibi search ediyor, gayet başarılı.
|
Herseyde kendinize pay cikartiyorsunuz. Yok MSN adsense sistemi yaparsa daha cok kazaniriz yok Microsoft 'un arama motoru soyle olursa boyle olur. Bekleyin ki olsun. Cikarin artik su at gozlugunu gozunuzden. Hayalperestlikten baska birsey degil. NERDE REKABET VAR ORDA DUSUS VAR !!!
Eyvallah.
|
microsotun işletim sistemi araması zaten rezalet.. msn de pek iyi değil daha türkçe desteği bile yok türkçe karakterler batıyor sistem.. google da türkçe destek olması bir çok turk kullanıcıyı çekiyor kendine. ben msn betanın google a rakip olacağını düşünmüyorum. ama microsoft ajanları mutlaka google sisteminden birşeyler elde etme arayışı içerisindedir.
zaten microsoftta herşeye el atma sevdasında böyle birşey olmasa gidipte spyware üreticilerine rakip olmak için başka firma ile anlaşıp microsoft antispyware çıkartmazdı. o yüzden google'ında bu konuda suçu yok.. google ın işletim sistemi çıkartmasına bir şey diyemem ama microsoftun karşısına süper bir işletim sistemi olarak sun microsystem'in yeni işletim sistemi çıkacak. google nereden kar elde edeceğini biliyor. google kazandığı gibi ziyaretçilerinede kazandırıyor. buda insanların ona yakın olmasına sebep oluyor.. birde uydu programıda gerçekten süper. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|