![]() |
|
|||
|
Birkaç gündür googledan hiç hit gelmiyordu, bir arama yaptım sitemin adıyla, sonuç sıfır! Birkaç gün önceye kadar gayet güzel sonuç alıyordum, şimdi hiçbirşey çıkmıyor,bu banlandık anlamına mı gelir?
Diğer yandan sitede adsense gayet güzel çalışıyor, googledan banlanan sitede adsense yayınlanır mı bilmiyorum tabii. Arkadaşlar nedir bu durum? |
|
||||
|
Alıntı:
Google'a eklendikten birkaç gün sonra bakıyordum site çıkmıyordu. Yine bir kaç gün sonra baktığımda çıkıyordu. Site yeni ise durum öyle olabilir. Ama uzun zamandır google'da var isen, ve artık çıkmıyorsan atılmış olabilirsin. |
|
|||
|
Haydaa iyi de ne yaptık ki? Keyword vs.biraz fazla kullandım, bu sorunsa bende de birçok kişide olduğu kadar var yani? İçeriğiyle alakasız abartılı keyword ve gateway sayfaları kullanan birkaç siteye baktım, herifler hala duruyor, hem de her keyword, hiç içeriği olmadığı halde ayrı bir sayfa halinde indekslenmiş vaziyette, onlar dururken beni mi bulmuşlar
![]() Bu banlama olayı kalıcı mıdır arkadaşlar, yoksa güncellemeler sırasında duruma göre geri dönüş olabiliyor mu? Ömür billah bitti mi google ile işimiz? Konu ultraturknet tarafından (2005-06-17 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
er yada geç hile yapan siteleri banlıyorlar. 8milyar sayfa var hepsi bir günde olmaz elbette sırası geleni gümletiyorlar.Piyango sana biraz erken çıkmış.
6 ay beklemen gerek tekrar indexlenmen için |
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|