![]() |
|
|||||||
| Google Adwords Sitenizinin Google araciligi ile tanitimini yapin |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Farklı siteler ve farklı müşterilerimiz için adwords hizmeti kullanacağız. Her site için tek bir hesap oluşturacağımız farklı kampayalar kullanabilirmiyiz yoksa her site için ayrı bir hesap mı açmalıyız.
Bir hesapta, birden fazla sitenin reklamını yönetmek ve farklı siteler için kampanyalar yaratmak kurallara aykırı mı? yoksa herhangi bir sınırlama yok mu bu konuda |
|
|||
|
Teşekkürler..
Peki bir site, birden fazla adwords hesabında barındırılabilir mi? Farklı adwords hesaplarından, aynı site için reklam yayınlanabilir mi yani? bir de; Adwords hesabında olan bir site aynı zamanda adsense ile gelir elde ediyorsa ve iki hesap da aynı kişiye aitse ve iki hesaba da aynı bilgisayardan giriliyorsa bu herhangi bir hesabın kapatılmasına sebep olur mu? |
|
||||
|
bu durumda hesapların tehlikeye girebilir sonucta bir site icin iki ayrı adwors hesabı kullanacaksın ve bu site ile adsenseden gelir elde edeceksin ustelik bu işlemleri tek bir bilgisayardan yapacaksın biraz tehlikeli bir durum gibi gorundu bana hatta biraz değil baya tehlikeli bir durum bu.
|
|
|||
|
vay kimler varmış burda
ama ortada kötü amaç yok bence sorun olmaz gibi geliyor. öyle olsaydı google adsense hesap giriş sayfasında adwords reklamı yapmazdı heralde. yanlış mı düşünüyorum. |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
ploop google adsense hesabım x1 in üzerine adwords de x2 aynı pcden girmek istiyorum sorun olurmu
|
Alıntı:
Google adam yemiyor arkadaşlar korkmayın bu kadar ve kesinlikle iletişim halinde olun. takıldığınız yerde mail atın. 24 saat içinde cevap geliyo son günlerde. Ve adamlarla iletişime geçtiğinizde aldığınız sonuçlar hem mükemmel olacaktır. Mailde ki hitabınızıda biraz düzgün yapın. Mümkün değil dediğiniz şeyleri bile sizin için yaptıklarını göreceksiniz |
|
||||
|
adwords hesabım başka kişi adına adsense hesabım başka kişi adına aynı pc den 2 kesaba girsem sorun olurmu
| Stil | |
|
|