Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Reklam ve Reklam Networkleri > Google Adwords

Google Adwords Sitenizinin Google araciligi ile tanitimini yapin

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-06, 15:49
emirx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/5
emirx is on a distinguished road
Standart Acil Yardım Arkadaşlar

Reklamları yayınlamak için kuponu girdik ve para hesapta göründü.
Sonra ödeme mikatırını girdik tamamını yazdık hesapta bulunan paranın ve git dedik.Sonra bu şekilde oldu.
http://img160.imageshack.us/my.php?i...0044015lh2.jpg

Acaba ne yapabiliriz arkadaşlar. Bize ulaşından mail yazdık.Acaba herhangi bir yerde yalnışlık mı yaptık yada ne olmuş olabilir sizce?

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-06, 15:59
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %50/0
Yamaha is an unknown quantity at this point

Adwordse bir mail yazın en yakın zamanda hesabınızı etkinleştirirler.
cünkü Daha önce başıma geldi düzelmişti.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-06, 17:27
Ramses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/2
Ramses is on a distinguished road

Alıntı:
Sonra ödeme mikatırını girdik tamamını yazdık hesapta bulunan paranın ve git dedik
Ödeme onların eline geçmeden hesabın çalışmaz. 36 saat içinde ödemeni alıp hesabını açarlar

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-06, 17:29
komikhane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

iTrader: %100/3
komikhane is on a distinguished road

hesaba sadece kupon girdiysen havale ile veya kredi kartı ile ödeme yapmadıysan hesabın aktif olmaz.

hesabı çalıştıramazsan satmak istersen bana ulaşabilirsin.

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-06, 19:02
serdar ceylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

serdar ceylan is an unknown quantity at this point

Arkadaşlar Bu kupon Godadyden alınmış bir kupondur. Bu işlemde havale veya cc kullanılmamıştır. Sadece Hesap aktif ederken banka seceneği seçilmiş ve virman yazan yere tutarın hepsi yazıldıktan sonra kalan para 00 olarak goruntulenmıştır. Bu işlemlerden sonra yapıcak bır seyımız varmı konuya böle yardımcı olabılırmısınız ?

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-06, 20:07
serkanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

serkanus is an unknown quantity at this point

serdar
banka havalesini seçtikten sonra size referans numarası ve eft edilecek banka detayları veriliyor, kutucuğa 14 yazacaksınız
ve 14 ytl citibank ın detayı verilmiş hesabına ilgili referans nosunu açıklama kısmına yazmak suretiyle göndereceksiniz.
2 gün geçmeden size mail gönderip parayı aldıklarını hesabınızı aktive ettiklerini bildirecekler.

genel olarak havale ile aktivasyon bu şekilde işlemektedir.

siz o kutucuğa toplam rakamı mı yazdınız? yok oraya minimum rakamı (14) yazmalısınız ve o tutarı eft etmelisiniz.

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-06, 20:21
Member

Alıntı:
serkanus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
serdar
banka havalesini seçtikten sonra size referans numarası ve eft edilecek banka detayları veriliyor, kutucuğa 14 yazacaksınız
ve 14 ytl citibank ın detayı verilmiş hesabına ilgili referans nosunu açıklama kısmına yazmak suretiyle göndereceksiniz.
2 gün geçmeden size mail gönderip parayı aldıklarını hesabınızı aktive ettiklerini bildirecekler.

genel olarak havale ile aktivasyon bu şekilde işlemektedir.

siz o kutucuğa toplam rakamı mı yazdınız? yok oraya minimum rakamı (14) yazmalısınız ve o tutarı eft etmelisiniz.
selam serkan Teşekkür ederim cevapın için biz oraya : 344 yazdık. yani bize verılen 250 usd rakamın ytl karşılığını ? bundan sonrada zaten direk hesapta hesap durduruldu ve paranız tükendi gibi birsey çıktı.

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-06, 20:36
serkanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

serkanus is an unknown quantity at this point

siz 14 ytl havale edin 2 gün bekleyin başka yol yok

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-06, 20:43
Member

Şimdi ben olayı tek tek anlatayım.

Ben arkadaşımızdan 250 usd degerınde kupon satın aldım. Arkadaş Kuponu Godady sitesinden reseller aldığı ıcın temin etiğini söyledi. hesap oluşturduk (hotmail) ve site adresi keywordsler vererek açmaya başladık. Arkadaşımız daha önceden böle bir hesap açtığını ve eft gerekmediğini beliritti ve kuponu girdikten sonra karşımıza 2 secenek cıktı burda, banka ve kredi kartı sorusunu sordu. Bankayı sectik ve bır sonraki bölumde fatura bilgilerini girdikten sonra karşımıza "virman" diye bir kutucuk çıktı. Bu kutucukta min. 14 ytl gibi rakam vardı. Ben arkadasımıza sordum oda bana daha önce deneyıp ve olduğu ıcın 344 ytl girmem gerektını dile getirdi. Bende girdim

Dip Not : Bu kısımı eskıden bır arkadasım yaparken görmüştüm aktive parasını hesapın ıcınden kesıyordu. Ama baya bir eskıden 3 ay önce falan.

Bizde 344 girince direk hesapta şu yazı gördundu. Hesapınız durdurulmuş hesapınıza lutfen para yüklemesi yapınız. Hesap bölumune gelıncede yukarıda gordugunuz jpg. cıktı.

Bu durumda Arkadasımız emir hala banka ile işimiz olmadığını dile getiriyor. Ben hıc böle hesap aktivetisi yapmadıgım için . Bu konuda sizlerden yardım istedik.

Umarım acıklayıcı olmuştur.

Bundan sonra neler yapabılırız "Serkanus" arkadasımızın ki banka havalesi. başka önerisi olan ?

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-07, 00:00
Member

BrokenPromises is an unknown quantity at this point

yapılabilecek pek birşey yok. emirx arkadaşımız olayları 2 ay geriden takip ediyor sanırım. artık öyle banka havalesini seç reklamlar çıksın olayı bitti.. yapmanız gereken google'a bir miktar para göndermeniz(banka havalesi ile). şuanki durumda para gönderseniz bile hesabın aktif olma şansı pek yok gibi ama madem o kadar para verip 250$'lik kupon almışsınız 14ytl daha kaybetmeyi risk'e alın..

İyi çalışmalar

Seçenekler
Stil