![]() |
|
|||||||
| Google Adwords Sitenizinin Google araciligi ile tanitimini yapin |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Reklamları yayınlamak için kuponu girdik ve para hesapta göründü.
Sonra ödeme mikatırını girdik tamamını yazdık hesapta bulunan paranın ve git dedik.Sonra bu şekilde oldu. http://img160.imageshack.us/my.php?i...0044015lh2.jpg Acaba ne yapabiliriz arkadaşlar. Bize ulaşından mail yazdık.Acaba herhangi bir yerde yalnışlık mı yaptık yada ne olmuş olabilir sizce? |
|
||||
|
Arkadaşlar Bu kupon Godadyden alınmış bir kupondur. Bu işlemde havale veya cc kullanılmamıştır. Sadece Hesap aktif ederken banka seceneği seçilmiş ve virman yazan yere tutarın hepsi yazıldıktan sonra kalan para 00 olarak goruntulenmıştır. Bu işlemlerden sonra yapıcak bır seyımız varmı konuya böle yardımcı olabılırmısınız ?
|
Alıntı:
|
Şimdi ben olayı tek tek anlatayım.
Ben arkadaşımızdan 250 usd degerınde kupon satın aldım. Arkadaş Kuponu Godady sitesinden reseller aldığı ıcın temin etiğini söyledi. hesap oluşturduk (hotmail) ve site adresi keywordsler vererek açmaya başladık. Arkadaşımız daha önceden böle bir hesap açtığını ve eft gerekmediğini beliritti ve kuponu girdikten sonra karşımıza 2 secenek cıktı burda, banka ve kredi kartı sorusunu sordu. Bankayı sectik ve bır sonraki bölumde fatura bilgilerini girdikten sonra karşımıza "virman" diye bir kutucuk çıktı. Bu kutucukta min. 14 ytl gibi rakam vardı. Ben arkadasımıza sordum oda bana daha önce deneyıp ve olduğu ıcın 344 ytl girmem gerektını dile getirdi. Bende girdim Dip Not : Bu kısımı eskıden bır arkadasım yaparken görmüştüm aktive parasını hesapın ıcınden kesıyordu. Ama baya bir eskıden 3 ay önce falan. Bizde 344 girince direk hesapta şu yazı gördundu. Hesapınız durdurulmuş hesapınıza lutfen para yüklemesi yapınız. Hesap bölumune gelıncede yukarıda gordugunuz jpg. cıktı. Bu durumda Arkadasımız emir hala banka ile işimiz olmadığını dile getiriyor. Ben hıc böle hesap aktivetisi yapmadıgım için . Bu konuda sizlerden yardım istedik. Umarım acıklayıcı olmuştur. Bundan sonra neler yapabılırız "Serkanus" arkadasımızın ki banka havalesi. başka önerisi olan ?
|
yapılabilecek pek birşey yok. emirx arkadaşımız olayları 2 ay geriden takip ediyor sanırım. artık öyle banka havalesini seç reklamlar çıksın olayı bitti.. yapmanız gereken google'a bir miktar para göndermeniz(banka havalesi ile). şuanki durumda para gönderseniz bile hesabın aktif olma şansı pek yok gibi ama madem o kadar para verip 250$'lik kupon almışsınız 14ytl daha kaybetmeyi risk'e alın..
İyi çalışmalar
| Stil | |
|
|